Vi är i tidningen!!!

Sitter äntligen och äter min middag i väntan på Sophie and the bösos..

Tjejer, VI är i tidningen idag!!!!!!!!!!!!!

SHIT! Vad häftigt, att de uppmärksammade oss…

 1. We go girlfriends 😀

  Kram till oss

 2. Haha jag gick in på expressens sida på internet och artikeln ligger på ”sex & kärlek”, HAHAHA 🙂

 3. Anna skriver:

  Hej Magdalena!
  Tycker du har en toppen-blogg och jag läser den ofta, gillar verkligen dig skarpt.
  Dock, det börjar bli väldigt tröttsamt med ”bösar, bösos, bögar”-snacket hela tiden. Är det allt de är? Det är det ju såklart inte och jag vet att du älskar dina vänner men, får ändå en liten obahaglig känsla i magen varje gång du måste benämna dina vänner som BÖGARNA.

 4. Emma skriver:

  Förresten viken tidning?????

 5. Emma skriver:

  Hej! Tycker att iden om en bloggträff är jättebra men synd att den skall vara stockholmscentrerad och dessutom INNAN man få sin lön den 25:e jan. Magdalena det skulle va kul om du fixade nått dylikt i Göteborg och Malmö också…för vi som INTE har råd att ta oss upp till Stockholm och som går på a-kassa, socialbidrag, som är sjukskrivna ect. Hade varit jättesnällt! xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..