Köer

Sitter i köer på Strandvägen, trafiken har flyttat sig 20 meter på 38 min! Bilen är iskall och mina tår är förfrysta!
Jag skulle ha hämtat upp Sophie på söder men kommer inte att hinna.
Jag möter upp gänget vid Järvakrog istället. Vi ska ut till Friberghs och planera lokalerna..
Kör försiktigt om du ska ut ikväll, det är glashalt och iskallt.
Kärlex x

 1. becca skriver:

  jag och syster var för nån timme sen ute och gick i -19 grader.
  och jag hade nyss duschat så håret var ju som istappar när vi kom in sen !!! xD sviiin kallt.

 2. Lisa skriver:

  Jag är en kvinna i mina bästa år dvs ständigt (27 vad annars ) som började följa din blogg efter att läst din bok. Boken gjorde att jag fick en annan bild av dig, från korkad bimbo till en stark kvinna. Jag har dessvärre själv bitter erfarenheter av val av fel man, har nu i 5 år ”suttit” i bodelning, idioten ( x-mannnen vill säga ) gör allt för att kunna sabotera ocvh fortsätta att äga mig. Äktenskapet innehöll de bittra sidorna du även tog upp i boken, har en nackskada med bestående nervskade som aldrig kommer att bli bra ca 6 % invaliditet pga ständig smärta. Fast nog om mi det jag vill säga dig bra att du skrev din bok en röst för många kvinnor, kan kanske ge en styrka till andra att ta sig ur de destruktiva förhållanden som finns. Eloge till din styrka och stora hjärta att se det god i människan, och att fortsätta orka. kram

 3. Kämpa på Maggan! Du har gjort så mycket bra för oss som ska på lyxweekend,men tror & hoppas på att du kommer kunna överraska oss med det bästa! Det är vi ALLA värda! Kram J

 4. Här i Skellefteå har vi -24, det känns! Råkade somna framför datorn idag:( JObbet ringde in mig och jag hade bara sovit 4timmar…

 5. maggis stackars dig! fy det är -18 i stockholm o där jag bor nu-bajs &pruttkallt:( Spännande helg vi har framför oss..Joo jag har försökt o nå Fribeerghs på telfn(om man kan dela rum med en person som oxå anmält sig-vi har bokat från två håll liksom,men förstod nu att vi båda ska dit..smartare o dela drum då tänkte vi).Men provar då de öppnar på torsdag igen..kram s

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..