In till city

Det var en skönhemma kväll igår, jag fastnade framför datorn, så den sensuell filmen ligger fortfarande inplastad i Plaza Kvinna’tidningen 😉 Jag hinner inte läsa blogg, men igår googlade jag igenom igenom hela bloggtoppen, för att läsa hur andra skriver. Kul att sitta och surfa! Brukar inte ha tålamodet eller tiden att göra det till vardags.

Nu ska jag åka in till stan och fika med en vän som är gravid. Började tänka på mina egna graviditeter.

Tre stycken har jag gått igenom! Inte klokt..

Isaks 9 månader i magen kunde  jag inte njuta av riktigt. Lancelot var en bra väntan, men när han var född så var det svårt att gå ner kilona. 30 kilo+ med alla killarna.  ”Lance” extrakilon fick jag kämpa hos viktväktarna i 2 år för att bli av med. Ett guldkorts’medlemskap fick jag för min kämparanda och mitt hårda arbete.

Tristans kilon flög av på en månad dock. Olycka har tyvärr varit den mest effektiva viktminskaren för mig. Och dåligt vill man ju inte må!!!!!! Varför ska det vara så orättvist 😉  När jag är lycklig äter jag som en gris, när jag mår dåligt rasar kilona.

IMG_0748

När jag väntade Tristan så köpte jag lite gasbindor från apoteket och gips fån en leksaksaffär. Sen hjälpte 2 tjejkompisar mig att göra den här avgjutningen. Inte speciellt proffsig, men ändå kul att ha så här i efterhand.

20100105300

Jag tänkte åka förbi Prestons idag och se om jag kan luska rätt på Elizabeth, måste göra något åt mitt hår!

20100105311

Vi hörs lite senare….x

 1. Ulrika skriver:

  Vilken otroligt söt liten mage.

 2. CL skriver:

  ..rolig idè med magen ! Det bäst i livet var när man fick sina älskade barn <3
  FIck du tid hos frisören? Man blir galen på utväxten på vintern, känns som att man måste göra slingor hela tiden:-(
  Jag gjorde en "Garnier" toning, guldblond i botten. Sen gjorde mamsen slingor på det som är frisör. Blev jättebra! Än så länge.. det är mer guld/ljusröd botten istället för råttfärgat! 🙂
  stor kram i kylan<3

 3. Yey, har du en dance pole i sovrummet, fan vad grymt! Har satt upp ”en väns” pole i mitt vardagsrum, det är en grymt rolig träningsform ju, pole fitness. Jag är fast! 🙂 Lite cool som inredningsgrej också.

 4. Malin skriver:

  Hejsan!
  Kul att tänka tillbaka på sin/sina graviditeter. Är gravid med mitt andra barn nu o var på första ultraljudet igår. Vilken känsla det är men fortfarande svårt att förstå. Ska försöka njuta lite mer av den här, denförsta gick så fort o man var så orolig… Fina kort men jag håller med Jennifer, den bilden med riktiga magen ser väldigt konstig ut, huvudet stämmer inte med kroppen….
  Kramar Malin

 5. Skulle vara skoj att läsa ”förlossningsberättelser” om du har tid och lust att skriva ned dom!
  Kortet där du är gravid ser lite konstigt ut, ditt huvud ser så stort ut i förhållande till kroppen på nåt vis… (och så är det ju inte i verkligheten, du ser fullt normal ut 🙂 är huvudet inklippt på kroppen?! (dum fråga jag vet) elelr vad beror det på?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..