ANNONS

In till city

/

Det var en skönhemma kväll igår, jag fastnade framför datorn, så den sensuell filmen ligger fortfarande inplastad i Plaza Kvinna’tidningen 😉 Jag hinner inte läsa blogg, men igår googlade jag igenom igenom hela bloggtoppen, för att läsa hur andra skriver. Kul att sitta och surfa! Brukar inte ha tålamodet eller tiden att göra det till vardags.

Nu ska jag åka in till stan och fika med en vän som är gravid. Började tänka på mina egna graviditeter.

Tre stycken har jag gått igenom! Inte klokt..

Isaks 9 månader i magen kunde  jag inte njuta av riktigt. Lancelot var en bra väntan, men när han var född så var det svårt att gå ner kilona. 30 kilo+ med alla killarna.  ”Lance” extrakilon fick jag kämpa hos viktväktarna i 2 år för att bli av med. Ett guldkorts’medlemskap fick jag för min kämparanda och mitt hårda arbete.

Tristans kilon flög av på en månad dock. Olycka har tyvärr varit den mest effektiva viktminskaren för mig. Och dåligt vill man ju inte må!!!!!! Varför ska det vara så orättvist 😉  När jag är lycklig äter jag som en gris, när jag mår dåligt rasar kilona.

IMG_0748

När jag väntade Tristan så köpte jag lite gasbindor från apoteket och gips fån en leksaksaffär. Sen hjälpte 2 tjejkompisar mig att göra den här avgjutningen. Inte speciellt proffsig, men ändå kul att ha så här i efterhand.

20100105300

Jag tänkte åka förbi Prestons idag och se om jag kan luska rätt på Elizabeth, måste göra något åt mitt hår!

20100105311

Vi hörs lite senare….x

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00