Låt bilden tala sitt tydliga språk

 1. Som motsats till min vanliga barnlösa vardag (dvs micromat till middag alt rostade mackor, typ) svängde jag förbi ICA på vägen hem från jobbet. Kastade mig in hemma, rev upp allt, knådade, hackade, grät (löken), svor (glömde ju sätta på ugnen).
  Resultat? En tacopaj.

  Jag åt tills jag nästintill spydde (hade inte ätit på heeela dagen). La mig på soffan likt en övergödd minigris och somnade (klockan var väl runt kvart över åtta).
  När jag vaknade av magknip tänkte jag på din kyckling – varför tog jag inte en kyckling istället? 🙂 Hade varit klart direkt, hade inte kunnat pressa i mig så mkt mat på en gång…. 🙂

  Love H

 2. Tufflan då , snart sjuder hela huset av liv igen…förstår att det känns pisstrist just nu men hey du har ju riktig mat på bordet jag värmer nått äckel i micron blääää.. du har ju klass på käket haha rena gourmet middagen..kramelikramiz ❤

 3. Sandra skriver:

  Det där ser ju jättegott och hälsosamt ut!

  Jag känner mig riktigt tragisk i jämförelse…
  Tiden var knapp och jag var totalt omotiverad till att laga mat, barnen fick varsin fryslåda – Karins lasagne, medans jag och mannen delade på en burk Gulaschsoppa.. Verkligen fin middag!

  Kram på dej!

 4. Emse skriver:

  Kram till dig* Vet att du saknar dina killar nu. Här hemma e jag oxå helt själv nu. Ingen kille, nada. Middag själv kan va riktigt tråkigt när det är ofrivilligt.
  Passa ist på o ta hand om dig själv o försök vila o bara slappa nu när du kan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..