ANNONS

Efterlysning!

/

Jag har under de senaste dagarna blivit nerlusad av arga och upprörda korvar (Tristan myntade uttrycket då Lance kallade ”mina ungdomliga tjejer” här på sidan, för tanter)

Jag har mottagit grova påhopp och arga mail i ”Fråga Maggan” inkorgen, 32,1/2 mail har enbart handlat om mitt förfärliga och spyframkallande hår och 5 om mina hängbröst.

Jag ÄR en slusk, jag är INTE kvinnlig MEN det HÄR är sanna mina ord, inte mitt fel. UTVÄXEN på nyårdagens-kortet då jag hade en gul tröja, som  har retat upp många?! Är INTE mitt fe!l

Utan kvinnan under, är den skyldiga, Elizabeth.

Det är OXÅ hennes fel att jag har fått kamma håret med en gaffel, klippt av det med en nagelsax, och i smärta fått rycka bort gråa hårstrån med pincett, ur en mörk och lite rysk utväxt.

IMG_0679

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Elizabeth, det här är ett öppet brev till dig!

Jag har sökt dig i månader Elizabeth!! Jag har ringt och textat. Du är som uppslukad av marken Elizabeth! Lever du? Jag är MYCKET oroligt! Har du blivit kidnappad, bortgift, bortrövad? Förd till Dubai? Kanske sitter du inlåst i en källare någonstans utan mat och vatten, fastkedjad och utnyttjad  på en pissig madrass och gråter efter hjälp?.

Finns det någon i detta land som känner Elizabeth? Kom med tips, jag ligger sömnlös om nätterna grubblar, gråter och sliter i de tragiska hårtussar som finns kvar på mitt huvud..

Om DU, ser eller stöter på Elizabeth,  i tunnelbanan, på bussen! Återkom snälla med info snarast!

Om du Elizabeth läser det här? Hör av dig så att jag vet att du lever… Bara ett tecken, bara ett liiiiiitet livstecken skulle rädda min dag.

Elizabeth har blåa ögon, väger drygt 58 kilo och är drygt 168cm lång. Hennes hudfärg är skandinavisk, håret blond och VÄLDIGT långt (troligt av ryskt eller rumänskt ursprung) ibland utsläppt, men oftast i  en stram knut.

Elizabeth är alltid glad, och bär för det mesta svarta kläder. Elizabeth rör sig runt Narvavägen, men har innan jul setts med jämna mellanrum i Bromma’regionen .

p_2048_1536_8713C152-C800-4C76-961F-6882EB95A3D4

Tacksam för tips! Och tack i förhand.

Maggot x

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00