Från mitt lilla murkna prutthjärta….

Älskade vän. Jag är så otroligt glad, som får ha dig som vän! Vi har suttit hela kvällen i ett båthus i Bålsta med konferensrum, jacuzzi, mat och trevligt sällskap. Kvällen har gått ut på att brainstorma härliga och  fantastiska överraskningar till dig inför vår weekend. Jag är så himla nervös. Du säger att du är nervös? Vi har inte träffats, och jag är så himla nyfiken på dig. Jag är skitnervös!!! Kommer du spy på mig 😉 tycka att jag är en riks’ mongis’sapa? Hur ska jag bete mig? Jag tror nog att vi båda, är nerviga inför mötet…

Sanna Lundell gjorde en öppenhjärtlig intervju i en kvällstidning häromdagen, hon berättade om det enorma näthatet. Jag är så tacksam och lycklig, över att vi slipper det, hos oss här! Hur kommer det sig? Vad gör vi som ingen annan gör? Vad gör oss unika?  Det är en mama’sajt Sanna bloggar för?!.. Det är mammor som vi? Jag är så jäkla glad att vi stöttar varandra här, och VÄGRAR trycka ner varandra.

Du är unik, och jag är från botten av mitt hjärta, och djupet av min själ, glad för att få ha, dig som min favorit’korv 😉

Jag har varit lite deppig ikväll, nästa vecka är en ojämn’vecka IGEN.  Det betyder att jag inte kommer få hem killara på ytterligare en vecka ;-(

Vi har bägge planerat in året som kommer, i jämna och ojämna veckor. Jag drog nitlotten iår… Skit! Nästa år får vi hoppas att det kommer två jämna på raken 😉

All kärlek och tack för att du finns…. x

 1. Jag tror att det är mycket svårt för de typiska ”hatarna” där ute att ge sig på dig Maggan – du är en ”ensamstående” trebarns mamma, som har gått igenom en allvarlig hjärnblödning, skrivit bok om misshandel i förhållanden etc…..jag tror att även de värsta svinen ute på nätet skulle tänka sig för ett par gånger (vissa kanske t o m har ett samvete) innan dom gav sig på dig på denna sida. Utöver detta är du så pass driven, positiv, glad och bjuder verkligen på dig själv och din vardag att det finns faktiskt ingen som helst anledning att tycka illa om dig eller ge sig på dig. Grattis till att du har lyckats skapa ett så pass positivt och glatt forum på nätet. Kram / Ex Sigtuna Pojke

 2. Ann skriver:

  HeJ Maggan och alla andra förstås! Bloggträffen låter kanon,dessvärre har jag en jobbgrej inbokad men ska självklart försöka styra om det så att jag kan göra båda delarna. Efter att ha läst många av er andras presentationer så verkar det vara en ganska blandad skara som följer Maggan och hennes liv. Kul tycker jag då mångfald berikar!! Själv är jag 47 år driver ett IT företag har 5 barn bor på Lidingö gift sedan 7 månader tillbaka (man nummeer 2) Livet går upp och ner har självklart som de flesta av oss ”lite skit i garderoben”! Tycker om att träna,umgås med vänner,segla åka skidor,rida är kontrollfreak men jobbar på att bli lite slarvigare! Knyter näven varje morgon och välkomnar en ny dag och att jag får möjligheten att vara en del av den. Gammal kommer jag att bli,ful kommer jag också att bli men bitter det ska jag fanimej aldrig bli!!!!
  Hoppas vi ses
  Kram Ann

 3. Goa fina nätvän, det är vi som är glada att ha dig..du är en underbar människa med glimten i ögat,,du gör mig tokglad och din blogg är min drog, har jag inte varit i minst 2 ggr om dan känns det tomt, du känns som en vän, konstigt med tanke på att man inte träffat dig , det är nog därför som vi gillar dig så mycket för att du bjuder på dig själv till 100 % & får oss att känna oss viktiga för dig….känner din ledsenhet över pojkarna & önskar att jag kunde ta bort den , men försök att hitta på skojiga saker som får tiden att gå, roa oss haha…jag hoppas på ledighet för att hoppa på weekenden, håller mina tummar på att komma med & att få ledigt…massa kramar från mig till dig❤

 4. tack själv för att DU finns,du gör mig glad varje da;)

 5. Först vill jag bara säga, vilken fiiin sida du/ni har skapat. Den är ursnygg, proffsig och inbjudande!!
  Sen är jag så otroligt ledsen över att jag inte kan försöka komma med på er spa-helg, det är omöjligt pga av jobb, 3-kids & en redan inplanerad jobbresa med party och skoj. Och för husfridens skull är det bäst att ta hand om de mina då inget jobb är inplanerade på helgerna…Suck! Men en annan gång hoppas jag att turen är min…:)
  & jag har ju haft den förmånen att träffa dig Maggan, och till Er som kommer för nöjet att göra det nu..NI KOMMER INTE ATT BLI BESVIKNA, finare & mer rar människa finns inte..lr det kanske det gör men det är få som har en sån gloria av snällhet & jävlar anamma run sig..
  Ha det underbart!
  Love Malinapralina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..