Promenad i Sigtuna

Nu är det frisk luft som gäller! Killarna är inte nöjda..

 1. Hej Magadalena,
  Jag vet inte hur jag ska få tag i dig, så jag skriver via din portal. Jag vill gärna skriva om dig för vår lokaltidning i Sigtuna. Artikeln kommer att handla om dig som Sigtunabo som har haft en framgångsrik blogg (och som har även fått utmärkelsen Årets kändisblogg 2009). Dessutom har jag fått önskemål från åtminstone två läsare om att de vill ha en artikel om dig.
  Är det möjligt?
  Jag har också tidigare skrivit en artikel om din syster Hanna.
  God fortsättning och varma hälsningar,
  Jeanina Santiago

 2. Hejja Maggot..säg åt grabbarna att klä sig lite varmare❤

 3. Förstår dom! Jag tycker inte heller om snö… men barnen blir iallafall glada varje år när den kommer 🙂

 4. Hur många meter gick ni? Tur att man kan parka nära dörren på 32! Trist med kallsursvettiga små sockor i lågskorna 🙂 xoxo

 5. Ja du Maggan, antingen så sover de sött i kväll el så vaknar de kallsvettiga, av mardrömmar.
  > Millan! Tack för att du frågade efter länken.
  > Maggan Tack för att du la in den här hos dig.

  Kärlek till er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..