När jag städade, hittade jag en bög bakom soffan.

God kväll min kära vän! Hoppas du inte mår allt för dåligt idag;-) För mig vart det lugnt igår, jag drack bara några glas vin. Huvudvärken och allt fixandes med sidan de senaste dagarna satte sina spår. Jag sov nog till 13 idag, fniss! Man känner sig riktigt oduglig, tonårs och misslyckad som människa när man ”drar sig så länge” att solen börjat gå ner, när man kliver upp.

20100101274

Kom in till kontoret, runt tre idag, Rickard sov och jag skulle städa. Det var efterfest här igår natt. Jag Rickard och Thomas åt lite mat på greken igårkväll, det kändes viktigare att få till alla små fel här, än att slå klackarna i taket och ”supa”

IMG_0639

MEN efter  12,  så började folket  strömma in på kontoret. HJÄLP! Det var folk överallt! Rickards motto är att alla som umgås i dessa lokaler måste vara utklädda. Skratten var många och hjärtliga.

20100101270

Min vackra Askungenblåsa…

IMG_0641

En halvnaken tennsoldat..

IMG_0660

En porrclown

IMG_0652

Två trötta tanter

IMG_0645

Två glam’tanter

IMG_0656

En sexig transvestit

20100101276

En hel sink full med disk!

Du! Jag höll på att kissa ner mig tidigare. Tänk dig att du går omkring i en stor, tom och lite mörk lokal och plockar glas och skräp. Helt plötsligt ser du ett par håriga mans’ben sticka fram bakom en soffa! Jag skrek rakt ut!

Inte ett ljud, benen eller fötterna reagerade inte av mitt hjärtskärande rop. Vem är mannen? Är han död? Mördad? Är det en mördare som gömmer sig?

Jag smög tillbaks till köket och hämtade en kvast, och började mota och rucka på de klumpiga mansfötterna. Plötsligt hör jag ett stön och en fjollig röst säger i falsett.

20100101280

-Är festen slut ellheeee ??!!?

Åhhh, det var den lilla söta balett’bösen från igår….

20100101279

Den utpekade bösen, vill dock vara anonym…

Jag hjälpte honom upp på soffan och stoppade i honom lite pizza och avslagen Coca’cola. Rickard kom för en stund’sedan, nu ska vi ta en långpromenad och kanske sticka ner till Vasaparken och åka skridskor..

Kan du inte berätta vad du gjorde igårkväll?

Om du firade själv, med vänner, familj, barn eller grannar? Var du ensam är det inget att skämmas över, förra året satt jag själv. Min 30’dag firade jag ensam (DET var dock lite sorgset och tragiskt;-) Men ensam, behöver inte vara tragiskt!

Jag tror att det är skitvanligt, så har det iallafall varit för mig, att folk kan glömma bort en. En del tror att man har ”massor av tillställningar” att gå till, men när alla tror så!? Då är det plötsligt INGEN som bjudit in en.  Det kan oxå som i mitt fall vara efter en seperation. Vem vill bjuda en singel på parmiddag?

Snälla berätta! Jag är så nyfiken. Hände det något dråpligt, något knasigt eller galet?

 1. Ulrika skriver:

  Lite sent att kommentera detta kanske, men va fasen…
  Jag firade nyårsafton själv (igen). Sonen (16, 17 i år) firade hos en kompis.
  En av mina hundar är skotträdd och måste äta medicin på nyårsafton, så då är det enklast att vara hemma. Förra året satt vi instängda i klädkammaren och jag trodde att det skulle bli samma visa igen. Men tack och lov fick hon vara nästan på landet i fem dagar och då kunde jag slappna av lite mer.
  Höll mig trots det hemma, då de två yorktikarna firade sin första nyår här och jag inte visste hur de skulle reagera mot smällare och raketer. Båda tikarna har valpar nu också, så ja, hemma var enklast.
  Sonen och jag åt tillsammans på eftermiddagen och på kvällen satt jag framför tv:n och åt ett paket kräftor. Min favvo”rätt”!
  Yorktikarna var inte rädda för smällare visade det sig, de skällde på dem istället. Lite jobbigt efter ett tag…
  God fortsättning på 2010!
  Kram

 2. Hihi va snygg du va i din outfit..opps inte ofta man hittar bösar bakom soffan haha =0)…själv firade jag nyår med mina barn & hundar, lugnt & stilla eftersom jag jobbade dagen efter..kramelikramiz❤

 3. Åh, underbara Maggan. Du gör mig så glad! Isadora ligger inne i sitt rum och är vild när det är tänkt att hon ska sova, men jag sitter bara och skrattar här vid datorn. Maken får ta hand om vilden, för här läses det i kapp!

  Nyår firades ute i härliga Kvicksund med svärföräldrar, makens syskon och deras respektive. Vi åt svensk oxfilé, drack skumpa och åt cheesecake. Isadora sov som en liten bebis (hon är ju faktiskt snart två år så då räknas hon väl som ett barn?) så jag och Robin kunde hångla på tolvslaget. I år önskar jag mig två saker: ett fortsatt lyckligt äktenskap och ett snällt barn. Vi kan ju hoppas på att det första slår igenom i alla fall! ;]

  Puss och kram från ett vintrigt Eskilstuna!

 4. Bösen som ligger bakom soffan är tennsoldaten
  / Säkra källor

 5. Hej Mggan!
  Usch det här med nyår har sedan förra året fått en ny innebörd för mig. Jag precis som du, satt helt ensam förra året. Det var hemskt! Man har såna förväntningar och det känns som om alla andra har så himla kul!!…Har så långt jag kan minnas varit eller själv hållit i underbara nyårsfester med massa vänner. Och så separerar man och helt plötsligt blir man inte bjuden på någonting!!??
  Speciellt hårt känns det ju när man tillbringat de senaste 7 åren tillsammans med ett visst gäng och (och sin partner och barn) och de hör inte ens av sig utan bara ”tror” att man har något annat kul för sig ochhör inte ens av sig och önskar gott nytt år…men däremot bjuder in ens ex. för att de bor kvar i området…det känns tufft. Därför känns det befriande att läsa att det faktiskt är fler som drabbats av samma grej. Dvs. att fler av ens gamla kompisar bara tror att hon är säkert bortbjuden för det har hon alltid varit och så sitter man helt alena…för även om man har föräldrar som bjuder in (för att inte just behöva sitta själv) så känns det nästan mer deppigt när man som vuxen kvinna ska behöva åka hem till mamsen och papsen för att ingen annan i ens vänkrets tänker på en, en sådan festlig dag som nyårsafton…Tack för att du skriver som det är.
  För det är ju faktiskt helt ok att ha en mysig kväll själv där man kan äta vad man vill, titta på vilken kanal man vill eller läsa en bra bok eller helt enkelt läsa bloggar som får en att må bra!
  Det finns alltså ett stort antal människor som också suttit ensamma fast man har en jättestor skara vänner men just då glömt bort att man finns. Life is hard men man kliver starkare ur varje situation och det är väl så det är uttänkt….!
  Kram och Gott nytt år! / Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..