Välkommen till Maggans nya portal!

Lagom till det nya året lanserar vi idag Maggans nya portal. Bloggen har nu blivit mer än bara en blogg. Under 2010 kommer vi med Magdalena i spetsen att erbjuda er läsare massor av spännande upptåg. Vi hoppas att ni under de närmaste dagarna har överseende med att sajten möjligen kan strula en del. Men stå ut, inom kort är vi på banan och vi lovar att ge er massor av överraskningar!

 1. Jag ska inte bestämma hur bloggen ska utvecklas i framtiden. Jag har bara en förhoppning…

  Jag hoppas den inte utvecklas till att bara vara en portal med sponsrade tävlingar och glittrig smygreklam i bloggposterna om var Maggan köper kläder och smink, och vilken restaurang som har godast middag. Då förlorar bloggen den personlighet den har haft. Dessutom finns det redan ett antal kändisbloggar av den sorten.

  Alla finansierar sina bloggprojekt på ett eller annat sätt, jag skulle själv gärna få en slant över på min personliga blogg om jag fick chansen! Naturligtvis accepterar jag som läsare både reklambanners och att i framtiden läsa (fler) blogginlägg om vilket smink som är bra. Reklam är inte bara av ondo, för jag kanske VILL veta hur du håller hyn fräsch… Då får jag veta det om du talar om på bloggen vad du använder, sen skiter jag i om kändisarnas reklam på sina bloggar innebär att de får ett presentkort eller en gratis hotellnatt.

  För att tala ekonomi, så tror jag på att utveckla bloggen till en hel portal med mer innehåll än bara bloggen, det kan dra nya läsare! Och fler klick ger mer sponsorpengar, ett argumentet jag har största respekt för! Men snälla Maggan, låt inte bloggdelen av den portal du tänker lansera förändras allt för mycket, så att den blir opersonlig. Det är den personliga touchen jag uppskattar! Och bestäm redan nu vad som är ditt pris, så att du slipper fler bloggdilemman av samma sort som när du fick presentkort på Martina.

  Kram/Sussie

 2. G skriver:

  Grattis till den här fina portalen, den kommer bli toppen!
  Önskar jag kunde ta mig till storstaden den helgentill bloggträffen men min sysyter arbetar då… ville gärna ha henne med mig ju.. 🙂

  Ha en superhärlig nyårshelg!

  Kram

 3. zeta skriver:

  Jaaaaa strålande sida strålande bloggträff hela ideèn är såå bra.
  Ha ett fantstiskt Nyår Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..