ANNONS

Gott nytt år!!!

/

Gott nytt år min vän!

Tack för alla tips om det nya utseendet på vår sida. Allt kommer vara lite huller om buller de kommande dagarna. Att kunna scrolla ner på” gamla’inläggsfunktionen” kommer tillbaks.

Vad roliga ni är 😉 reklamen på högersida har varit där sedan vi byte från den rosa,tavel’rams formen till den beiga, du har nog bara inte tänkt på det…

Varför jag har ändrat utseendet, är för att jag vill bredda bloggen. Det har blivit för mycket att hålla reda på, och jag glömmer bort frågor ni ställer mm. Nu kommer sidan mer se ut som en organiserad garderob, strumpfack, byxfack mm. Du kommer kunna maila in en tex fråga istället för att jag ska leta igenom alla kommentarer (och glömma bort, hi’hi) i ”Fråga Maggot”

Varför jag oxå vill ändra form är för att jag INTE vill ha någon smygreklam i min dagbok…

Min blogg ska vara totalt fri från produktplaceringar. MEN för att ändå kunna komma med tips till dig om produkter jag gillar eller står för, så är tanken att jag lägger upp en flik som heter ” Magdalena testar” istället. Jag separerar det!  Efter alla turer som varit så vill jag vara tydlig.

Under 2010 kommer det hända massor av roligheter, jag vill skapa ett forum, en informationsplattform och ett nätverk för oss starka, gifta, ensamstående , misshandlade, ambitiösa kvinnor och medmänniskor. En plats där vi kan träffas, diskutera och stötta varandra mer aktivt..

Jag önskar att jag hade kunnat skramla till det, ur egen ficka;-) Men det skulle bli knapert. Så för att kunna ”ge tillbaks” till dig så har jag valt att jobba med Rickard, Sophie och Thomas, som alla tre är  skitduktiga på att göra handling av drömmar.

Annonsering är väl OK?! Om vi kan utnyttja det till VÅRAN fördel, DU ska få ut något av det! Och kan jag nyttja möjligheten av att sätta guldkant på vår vardag? Så är det väl toppen.

IMG_0610

Jag Maggot Graafen’slusken skulle kunna tas för uteliggare idag! Rickard har ingen hårborste hemma, och jag glömde min på kontoret. Jag har borstat mitt hår med en gaffel!!!

IMG_0613

Jag kom till’och’med på mig själv, med att kika efter petflaskor på vägen hit imorse he’he med en handväska i plast!

Nu min kära vän så vill jag önska dig en trevlig kväll. Jag kommer demonstrativt ha på mig joggingoverall 😉 Nyår är inte min melodi, nyår känns lite sorgligt…

Förra nyår var jag relativt nyskild, vännerna var uppdelade, parmiddagar var ett stort NO’NO, vad gör man? Jag firade ensam, drack en flaska vin och somnade klockan 11.

Jag ville lämna”ensam och svag” bakom mig, och symboliskt gå in i det nya året ”ensam men stark!” Det gjorde jag (nästan) förutom att jag höll på att trilla av pinnen en månad senare. Ha’ha

Nu lämnar jag det gamla året med dig, och kliver in i det nya 2010, med dig!

Stor kram och ett båtlass med kärlek. x

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00