Gott nytt år!!!

Gott nytt år min vän!

Tack för alla tips om det nya utseendet på vår sida. Allt kommer vara lite huller om buller de kommande dagarna. Att kunna scrolla ner på” gamla’inläggsfunktionen” kommer tillbaks.

Vad roliga ni är 😉 reklamen på högersida har varit där sedan vi byte från den rosa,tavel’rams formen till den beiga, du har nog bara inte tänkt på det…

Varför jag har ändrat utseendet, är för att jag vill bredda bloggen. Det har blivit för mycket att hålla reda på, och jag glömmer bort frågor ni ställer mm. Nu kommer sidan mer se ut som en organiserad garderob, strumpfack, byxfack mm. Du kommer kunna maila in en tex fråga istället för att jag ska leta igenom alla kommentarer (och glömma bort, hi’hi) i ”Fråga Maggot”

Varför jag oxå vill ändra form är för att jag INTE vill ha någon smygreklam i min dagbok…

Min blogg ska vara totalt fri från produktplaceringar. MEN för att ändå kunna komma med tips till dig om produkter jag gillar eller står för, så är tanken att jag lägger upp en flik som heter ” Magdalena testar” istället. Jag separerar det!  Efter alla turer som varit så vill jag vara tydlig.

Under 2010 kommer det hända massor av roligheter, jag vill skapa ett forum, en informationsplattform och ett nätverk för oss starka, gifta, ensamstående , misshandlade, ambitiösa kvinnor och medmänniskor. En plats där vi kan träffas, diskutera och stötta varandra mer aktivt..

Jag önskar att jag hade kunnat skramla till det, ur egen ficka;-) Men det skulle bli knapert. Så för att kunna ”ge tillbaks” till dig så har jag valt att jobba med Rickard, Sophie och Thomas, som alla tre är  skitduktiga på att göra handling av drömmar.

Annonsering är väl OK?! Om vi kan utnyttja det till VÅRAN fördel, DU ska få ut något av det! Och kan jag nyttja möjligheten av att sätta guldkant på vår vardag? Så är det väl toppen.

IMG_0610

Jag Maggot Graafen’slusken skulle kunna tas för uteliggare idag! Rickard har ingen hårborste hemma, och jag glömde min på kontoret. Jag har borstat mitt hår med en gaffel!!!

IMG_0613

Jag kom till’och’med på mig själv, med att kika efter petflaskor på vägen hit imorse he’he med en handväska i plast!

Nu min kära vän så vill jag önska dig en trevlig kväll. Jag kommer demonstrativt ha på mig joggingoverall 😉 Nyår är inte min melodi, nyår känns lite sorgligt…

Förra nyår var jag relativt nyskild, vännerna var uppdelade, parmiddagar var ett stort NO’NO, vad gör man? Jag firade ensam, drack en flaska vin och somnade klockan 11.

Jag ville lämna”ensam och svag” bakom mig, och symboliskt gå in i det nya året ”ensam men stark!” Det gjorde jag (nästan) förutom att jag höll på att trilla av pinnen en månad senare. Ha’ha

Nu lämnar jag det gamla året med dig, och kliver in i det nya 2010, med dig!

Stor kram och ett båtlass med kärlek. x

 1. Gott Nytt År på dig härliga kvinna…hoppas av hela mitt ❤ att du får ett härligt nytt år med massor av underbarheter ,är det egentligen 1 ord ähh skiter jag i för det lät ganska gulligt, …massor av kärlek till dig från mig & stooooooor kram, ha en fin kväll❤ ❤

 2. Jag vill önska dig ett gott slut o ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

  Själv drar jag till min dotter som heter precis likadant sig dig Magdalena o hennes sambo o skall fira nyår år….

  Ett litet tips till om man är dagen efter ta en piggelinglass det skall hjälpa har jag hört…

  Kram

 3. Åååh Maggoten vad fiiiint du fått här!! WOW alltså… Vad kul att du ska göra den större. BRA DÄR BRUTTAN! Du är jätteduktig…

  Hörru… usch va inte ledsen på nyårsafton. Jag har en väninna som är singel och hon sa att julen är OK som singel, men nyåraftonen är vidrig. Jag själv har lyckats att inte vara singel nån nyårsafton så jag har aldrig behövt känna ensamheten så. Däremot julen har varit vidrig några gånger, fast då har jag suttit i ett trasigt förhållande och knappt hört vad folk i min närhet sagt för att inte prata om allt jag missat med mina barn för den misär jag levde i.

  Du, om jag nu kan hjälpa dig minsta lilla så är du åtminstone inte fast i ett trasigt förhållande, du lever inte med nån som får dig att må illa, du är sann och ärlig mot ditt hjärta. DET i sig är nåt jäkligt starkt och fint!!!
  Önskar nöstan jag kunde BIMA hit dig så skulle vi sitta i våra mysisar och raggisar med skitig k***lrufs i bakskallen, påsar under ögonen och göra fantastiska ansiktsmasker, vråla högt till mitt ABBA singstar ”The winnneeeer ttaaaaaakkeeeees it aaaaaaaaaaaaaaaaallll” och dricka oss skitfulla på boxvin. Gubben skulle få gå på middag med alla ungarna… komma hem till 12 slaget och baxa ut oss på gården så vi kunde dra en kina på grannens tomt! 🙂

  Puss på dig och massa massa gott nytt år till dig!!

  Kärlek i massor!!

 4. GOTT NYTT ÅR på dej Maggan,jag kallar dej det, för de känns nästan som att jag känner dej personligt. Hoppas du får ett bra 2010 och ett gott slut på 2009.

 5. Hej 😉 Haha.. snygg kam 🙂 Den nya sidan är kanon! Ser verkligen i framemott denna förbättring. Tycker det är spännande 😉 Håller med dig om reklamen, den har ju hängt med en längre tid nu. Gillar reklam, älskar att handla på nätet 🙂 GOTT NYTT ÅR MAGGAN OCH HÄLSA TILL KORVARNA.

 6. Hej Magdalena och alla andra. Gott Nytt År.
  Hoppas det blir ett bra nytt år för alla vi här.
  Nya sidan ser intressant ut.
  Kärlek och Kram

 7. Hej Maggot. =)
  Jag vill önska dig ett gott nytt år, och jag hoppas vi ses ngn gång.. Jag är så nyfiken på att träffa dig.
  Ha en underbar kväll, så hörs vi igen nästa år..
  Många kramar!

 8. Gott nytt år till dig med! Jag jobbar dubbelpass idag, från 7.30-23.30 och sen dag imorgon så så blir mitt nyår. Utan vænner och familj på okænd ort, jaja man får ta igen det ett annat år helt enkelt. Ta hand om dig, hoppas du slocknar EFTER tolv i år så du åtminstone får se lite vackra færger på himlen 🙂
  Kramar
  //Monnie**

 9. Å jättefin blev ju den nya bloggen;-)
  Vi kommer oxå fira ett lugnt nyår med familjen, skumpa o god mat!
  Ha det fint kära Maggan o om du känner dig ensam – så vet du ju att vi finns här=)
  Kram P

  PS. jag vågar nog inte komma på träffen…hualigen dansa (tror du sa tidigare att vi skulle dansa…) är ju min värsta mardröm..iaf nykter:o

 10. Hej gumman, Ja oj va rörigt det va här just nu ,hittar knappt in , hihi!!!
  Ville i alla fall bara kika in och önska dej och dina killar ett gott slut och ett Gott
  Nytt ÅR!!! Många nyårs kramar från mej längre norr ut efter Uppsala vägen

 11. Godt nytår til dig og dine skönne börn. Jeg läser din blogg dagligt og er glad for at du deler med dig af dit liv.

  Jeg skal väre alene med mine to piger på 6 og 8 år i aften, min mand er på job (musiker) og min sön på 18 år er til fest. Nytår er for mig bare en dag som skal overståes, jeg bliver deprimeret og trist. For 4 år siden var jeg meget syg af cancer og af en eller anden grund kommer det altid frem i tanker nytårsaften…

  Desvärre har jeg ikke mulighed for at värre med på din spa-weekend, da jeg er i Egypten i den vecka, men håber der kommer et nyt arrangement, som jeg kan väre med til.

  Kram Jeanette

 12. GOTT NYTT ÅR och TACK för en rolig och kärleksfull blogg!
  Hoppas att ditt år blir fantastiskt och att du fortsätter att må bra ,
  det är viktigast! Roligt att jag fick träffa dig Magdalena 2009 och det hoppas jag på att få göra 2010 på någon bloggträff eller annat roligt sammanhang ! Nu ska jag i väg på middag till vänner! Skål och Stor kram till DIG<3

 13. Hej!
  Vilken fin sida du har Magdalena!Du skriver så bra,roligt och ärligt!
  Lycka till med nya sidan och dess utveckling, Sidan kommer bli så bra, du har så många besökare här! Nu önskar jag dig och barnen ett Gott Nytt År!

  Kramar Helena

 14. Hej raring!! Det här året hoppas jag verkligen ska bli en nystart för mitt förhoppningsvis nya liv,jag ska kämpa som en jävla iller för att det ska bli som jag vill.Det är bara man själv som kan förändra sitt liv,gud va jag ska kämpa…men jag har en känsla om att det kommer att gå bra,det känns så…Nu jävlar Maggan nu kör vi…Du kommer också säkert få ett bättre o roligare liv,det känns som det går bra för dig nu…Krampåre!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..