En protestlista mot tantslaveri

Min bloggchef är en slavdrivare. Vi måste alla enas mot denne tyrann och diktator! En protestlista! Liten, hjälplös och osande av spya och kallsvett, har jag tvingats jobba till fram mot småtimmarna. Finns det ett bloggfack? En telefonlinje? En aktiv hjälporganisation som motarbetar ”tantslaveri”? Får man kräva en bloggrast?
Nu äntligen fick jag ta en tupplur vid datorn! Imorgon är det uppställning sharp 9..
Men för att vara ärlig;-) så är det värt det. Visst har våran nya sida blivit fin!?

All kärlek! Och tack för att just du förgyller min dag.

 1. Hej
  Jättefin sida!! Men lite tråkigt att det inte går att titta på hela inlägget på en gång, utan att måste trycka på det… Eller är det jag som gjort nåt fel!? Kram kram

 2. Åh jag måste missförstå något – hur gör man för att läsa alla inläggen utan att behöva klicka på varje enskilt? hjälp – jag älskar ju att läsa din blogg men att sitta och klicka på varje inlägg det är totalförvirrande.
  Fantastiskt fin sajt i övrigt – riktigt bra arbetat!!!
  Önskar dig ett gott nytt år!

 3. Hej Maggan=) Hoppas du mår lite bättre snart! Vill önska dig en fin nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År=) Med mycket glädje och kärlek hoppas jag kommer 2010!! Hoppas jag kommer kunna komma på din bloggträff. Vore så otroligt kul!
  Nä, nu är det dags för mig att göra mig iordning för jobbet. Jobbar till 16 idag…sen är det mys med gubben som gäller. Sköt om dig. Kramar

 4. Hej Maggan=) Hoppas du mår lite bättre snart! Nya sajten blev jättefin!!
  Vill önska dig en fin nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År=) Med mycket glädje och kärlek hoppas jag kommer 2010!! Hoppas jag kommer kunna komma på din bloggträff. Vore så otroligt kul!
  Nä, nu är det dags för mig att göra mig iordning för jobbet. Jobbar till 16 idag…sen är det mys med gubben som gäller. Sköt om dig. Kramar

 5. underbart fin sida,men tror nästan jag gilla den förra bättre..flåt*skäms*

  Hoppas på vinst i både tjejkvällen o bloggisträffen!
  Kram sanna

 6. Det tog väldigt låååång tid att komma in på sidan men det är kanske tillfälligt….

  ****GOTT NYTT ÅR 2010*****

  *Nyårskrameluttar*

 7. Förra modellen på bloggen var nog lite smidigare för oss läsare måste jag erkänna men man lär sig fort så….;)

  Kram och Gott Nytt År 2010 🙂

 8. Det ser toppen ut! Vilken härlig sida :D. Men måste hålla med nåra av de tidigare kommentarerna. Skulle vara ännu bättre om man klickar på huvudrubriken ”Blogg” skulle komma till heeeela bloggen så man kan läsa alla dina texter nästan i en rullande text :).
  Hoppas din huvudvärk är bättre så du slipper springa på toan stup i kvarten!*
  Nu måste jag nog börja fixa mig inför ikväll så det inte blir panik i sista stund…. som det alltid tenderar att bli :P. Håret ska fixas, kläderna ska på, sminket ska bli snyggt, lite lunch ska hinnas med, en tur på stan för o leta en extra accessoar till outfiten och sen iväg med packningen för nyårsfirande! :D.
  Må gott, allt det bästa till dig!* Ska bli spännande med ett nytt år, det ser jag fram emot! Hoppas du gör detsamma:).
  Gott nytt år!!

 9. Hej o Gott slut! Tyvärr gilar jag inte alls den nya sidan. Håller med föregående skrivare. Denna är en efterapning på Gynnings.
  Jag förstår om du vill tjäna pengar på den, men då kommer du att mista en hel del läsare oxå, nu när man skall klicka för varje inlägg. Gynning har ju förlorat många och har gått ut o frågat läsarna vad som är fel. Tyvärr är jag rädd att detsamma kommer att hända dig. Inget för mig men önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.

 10. Bästa Maggot, det ser fint och proffsigt ut men jag gillar inte reklamen som blinkar – hoppas det inte blir mer av det som på många andra sidor.

  Däremot kan ju ingen ändra på Dig och ditt härliga sätt att skriva och dela med dig av din vardag. Tokiga, roliga, fnissiga,saknastunder efter småkottarna, gristryniga, arga, ibland ledsna, totalt urflippade Lottastjärtningar och gosiga familjeklipp med underbart fina barn – med andra ord en del av ditt liv.

  Tack för underbar läsning och att få möjlighet att få skratta, böla, förundras, glädjas varje dag tillsammans med toppen tjejen!

  Hoppas det nya året blir till det bästa både för dig Maggan och alla andra här inne – vi är alla värda att må så bra som vi bara kan.

  kramar i massor och Gott nytt år i förskott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..