En flickdröm

En flickdröm har väl alltid varit en garderob fylld av paljetter, glitter, glamour, bo’or och höga klackar. Jag vore  korkad om jag inte tog chansen och piffade upp mig riktigt ordentligt.

IMG_0618

Jag känner mig som Askungen med 1000 alternativ..

IMG_0619

Skor, skärp, hårband och hattar…

IMG_0620

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja testa outfits.

Jag hoppas din kväll blir fylld av glädje, skratt, och god mat!

 1. Vad har hänt med din blogg? jag kanske är ensam, men tyckte det var MYCKET bättre förut, nu kan man inte bara läsa dina inlägg, man måste klicka upp dem.. krångligt.
  Jag är förvirrad fattar ingenting! Sorry maggan.. det var bättre förut.

  GOTT NYTT ÅR
  KRAM Stine

 2. Hej och Gott Nytt År !

  Jag håller med Stine, tycker också att bloggen är krånglig och inte alls så inbjudande som den förra. Nej, går det att fixa tillbaka det gamla, så gör det !

 3. GOTT NYTT ÅR MAGGAN =)

  Hoppas du får en trevlig kväll. Årets nyårsafton firar jag själv med mina underbara hundar, ensam är stark ju 😉

  Jag tycker inte iheller att det är bra att man måste klicka upp dina blogginlägg för att läsa hela inlägget annars är jag supernöjd med den nya sidan. Väldigt fin.

  Ha en skönt kväll

  Kramar
  Malin och hundara Kimba, Chanel och Sessan =)

 4. Ett stort gott nytt år önskar jag dig 🙂
  Jag är säker på att du blev festens stjärna med dom outfitsens att välja bland. Du är värdefull och vacker både på utsidan och insidan. Nu skall jag ta fram våran hemagjorda glassbomb och slafsa i oss för mycket glass. Min vännina som nu bor på ”fågelholmarna” ringde precis och önskade oss gott nytt år. Jag saknar henne så mycket. Hoppas försäkringskassan inser att jag faktiskt är sjuk och ger mig lite ersättning så jag kan åka ner och krama om henne och anmäla mig till din tjejhelg.

  2010 kan bara bli bättre, eller hur ?

  Kram kära Maggot ( får man kalla dig det ? )

  Catrin A

 5. Gott Nytt Maggan!”

  Du är superhärlig. Vi har precis käkat klart och nu väntar skumpa och så småningom tolvslaget. Hoppas du också har en fin kväll.

  Jag tycker den nya sidan är superfin. Klickar man bara på Bloggen, eller Gå till bloggen så fungerar ju allt precis som vanligt… Ser fram emot vad som ska hända under våren. Hoppas jag får följa med dig på tjejkväll också.

  Kram och Gott nytt år! Önskar Bitten med familj.

 6. GOTT NYTT ÅR till dig Maggan och till er alla andra som hänger här. Tack för att du förgyllt min vardag under 2009 med din mysiga blogg. Ser fram emot ett minst lika mysigt 2010 med många glada stunder här hos dig.
  Sidan är skitsnygg! men håller med de flesta andra, lite jobbigt det här att man måste klicka på varje inlägg för att se hela. Har sett att andra bloggare som bytt till det systemet tyvärr tappat många läsare. Jag röstar för det gamla systemet där man direkt kunde läsa hela dina inlägg. Ha nu ett riktigt mysigt slut på detta år i din askungeklänning. Kram Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..