Friiberghs Herrgård 23-24 januari

lyxweekend-header

Efter julens stress är det dags att på riktigt ladda batterierna. Tillsammans flyr vi stadens hets för att gemensamt inleda det nya året. Nu kan du hänga med Magdalena Graaf på en lyxig weekend!

friiberghs2

Tillsammans med Magdalena och andra bloggvänner har du möjligheten att avnjuta en fantastisk helg på exklusiva Friiberghs Herrgård vid Mälaren. Koppla av i skön 1600-tals miljö med tillgång till flertalet historiska sällskapsrum.

friiberghs1

Helgen ska bli en helhetsupplevelse för både kropp och själ. I sann Maggan-anda fyller vi vistelsen med inspirerande aktiviteter, mysigt minglande och galna upptåg. Förmiddagen lördag den 23 januari avgår transport från centrala Stockholm till Friiberghs Herrgård. Hemresan går av stapeln söndag eftermiddag den 24 januari.

rub-paketet

LÖRDAG:
Busstransport till Friiberghs Herrgård
Välkomstdryck och tilltugg
Lunch
Coctail-mingel med dryck och tilltugg
Middag (inkl 2 glas vin)
Övernattning

SÖNDAG:
Frukost
Brunch
Busstransport från Friiberghs Herrgård

rub-bokning

Weekend-paketet med transport, boende, mat och dryck från Friiberghs Herrgård är värt 2 580 kr/person. Maggan är som vi alla vet en oemotståndlig förhandlare och har fixat hela 50% rabatt bara för oss. Maggan-priset är alltså 1 290 kr/person!

Antalet platser på Friiberghs Herrgård är begränsade. Boka din plats i tid! All bokning sker till Friiberghs Herrgård på telefon 08-611 41 41 fr o m måndag den 5 januari. Åldersgräns denna weekend är 18 år.

För dig som vill kosta på dig lite extra erbjuder Friiberghs Herrgård exklusiva SPA-behandlingar till specialpris bara för oss. Mer information om behandlingarna och priser finns på Friiberghs hemsida www.friibergh.se. Bokning av dessa behandlingar görs i förväg via telefon.

rub-dessutom

Vi bjuder dig även på tävlingar med fina priser och en rad andra överraskningar. Vi vill se till att riktigt skämma bort er redan från det att ni checkar in på era rum. Friiberghs Herrgård ger oss även tillgång till swimmingpool, bastu och bubbelpool under vistelsen. Men vad vore en bloggträff utan underhållning? Vi har bjudit in hemliga gästartister och föreläsare för att göra vår helg perfekt.

rub-prelschema

LÖRDAG:
09:30 SAMLING vid Bussterminalen vid Centralstationen
10:00 AVRESA
11:00 ANKOMST
Välkomstmingel med dryck och tilltugg
12:00 LUNCH
13:00 INCHECKNING
14:00 SAMLING i Mälarsalen för informationsmöte
EFTERMIDDAG:
Olika föreläsningar samt fria aktiviteter med tillgång till relaxavdelningen
18:00 Cocktailmingel
19:00 MIDDAG
20:30 Myskväll med underhållning
22:00 Danskurs
23:00 Barmingel

SÖNDAG:
08:00-11:00 Frukost
FÖRMIDDAG:
SPA- Behandlingar för de som vill. (Bokas via telefon hos
Friiberghs Herrgård) Fria aktiviteter med tillgång till relaxavdelningen.
14:00 BRUNCH
15:00 FÖRELÄSNING
16:00 Avslutningsmingel och UTCHECKNING
17:30 Samling för Avresa
18:00 AVRESA

Med reservation för ändringar.

friiberghslogga

Förmiddagen lördag den 22 januari avgår transport från centrala Stockholm med destination Friiberghs Herrgård vid Mälaren. Tillsammans med Magdalena har du möjligheten att avnjuta en fantastisk helg på en av landets främsta anläggningar. Koppla av i skön 1600-tals miljö med tillgång till flertalet historiska sällskapsrum, biljard, swimmingpool, bastu och bubbelpool.

Speciellt för denna helg sätter vi samman en helhetsupplevelse för både kropp och själ. För dig som vill kosta på dig lite extra erbjuder Friiberghs Herrgård exklusiva SPA-behandlingar till specialpris bara för oss. Mer information om behandlingarna och priser finns på Friiberghs hemsida. Bokning av dessa behandlingar görs i förväg via telefon.

I sann Maggan-anda fyller vi vistelsen med inspirerande aktiviteter, mysigt minglande och galna upptåg. Som om inte det vore nog bjuder vi även på hemliga gästartister och föreläsare. Mer information dessa kommer inom kort. Hemresan går av stapeln söndag eftermiddag den 24 januari.

Antalet platser på Friiberghs Herrgård är begränsade. Platserna släpps måndag den 5 januari. Boka din plats i tid! All bokning sker till Friiberghs Herrgård på telefon 08-611 41 41.

I WEEKEND-PAKETET INGÅR:

Busstransport till och från Friiberghs Herrgård

Välkomstmingel med dryck och tilltugg

Lunch (lördag)

Middag inkl 2 glas vin (lördag)

Övernattning (lördag-söndag)

Frukost och brunch (söndag) Värde 2 580 kr/pers

Pris: 1 290 kr/pers

Dessutom ingår:

Överraskning på rummet

Hemliga artister och föreläsare

Tävlingar med exklusiva priser

 1. Linda skriver:

  Åååå va ledsen jag e att jag inte kan följa med, låter ju fantastiskt roligt och det skulle vara så kul att träffa en del av tjejerna som man läser om här hos dig, och att träffa dig åxå naturligtvis!
  Du har verkligen fixat ett bra pris och jag hoppas verkligen jag kan följa nästa gång!!
  Ni kommer få det superkul 🙂

  Kram kram

 2. Lena skriver:

  Hej hej,
  Har precis bokat in mig för din helg, jag fick lite energi bara av att boka. 🙂
  Tänkte bara ge dig ett tips om vad man kan göra där så vida det inte bara ska vara avkoppling…men det kan ju vara frivilligt. Tänkte att mellan något klockslag då det kanske är lite fritid kan någon finnas där som är duktig på PC:n och Mac:en och kanske ge en lite tips om t.ex. kortkommandon och kanske bildhantering? Det är bara ett förslag, men det är ju sådant kan tänker att ”man ska ta tag i sen….” och bli bättre kompis med datorn.
  Det ska bli ett annorlunda helgnöje hur som helst, bra initiativ!

 3. Katja skriver:

  JAG VILL TILL HERRGÅRDEN OCH TRÄFFA ER/ DIG MAGGAN MEN JAG ÄR BJUDEN PÅ DOP DÅ, SAMMA DAG!!!! SÅ TYVÄRR MEN NÄSTA GÅNG…PUSS KATJA

 4. Mira skriver:

  Jahapp. Då blir det till att hänga kvar här så man inte missar när biljetterna släpps.

  *håller tummar och tår*

 5. åhh det vill jag mer än gärna.. Hoppas innerligt att jag kan få en plats..=) Precis vad jag behöver efter min extremt jobbiga höst..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..