Var är jag?

En man i min säng! Vem är han? Ska jag våga vända på honom?

Så här jobbar vi;-)

Hur tragisk är inte jag? När jag väl hamnar isängen med en karl, så är han bög!

Hi’hi jag och Rickard jobbade till klockan 3 inatt. Vi testade den nya sajten. Vi smög upp den när du sov;-) för att se hur det såg ut.
TACK min vän för att du låter mig få uppleva det nya året. Jag suger till mig av dina ord, tankar och åsikter, ibland är det svårt när man står själv. Jag är glad från hjärtat som har möjligheten att få bolla tankar med dig.
Det nya året hade faktiskt tänkt fira med DIG, Rickard och en flaska skumpa. Efter 12 slaget lanserar vi den nya portalen.

All kärlek och tack för att du finns!

Maggot x

 1. Hej! Har precis läst din bok & har fått en ny bild av vem du är, väldigt positiv sådan. VilKen kämparglöd! Följer nu din blogg också. You go girl! 🙂 följ gärna mig runt om i världen, från Dubai och nu till Oslo! Kramar

 2. Hej!
  Önskar dig ett Gott Nytt År och god fortsättning.Har aldrig skrivit förut men läst länge och måste bara säga, du är bara för härlig.Du verkar vara en toppengo tjej och så fin och rar när du deltar i Postkodmiljonären.
  Många hälsningar från en (gammal) ung tant.

 3. Åh det låter spännande ! Då har man något att se framemot när man kikar in här nästa år =) Kommer att vara hemma o ta det lugnt tillsammans med barnbarn o mina små hundar som inte gillar alla smällare o raketer. Kram/Mari

 4. Hihi ohhh vilken karl sen,en av de vackraste måste jag säga…hoppas att ni får en fin nyårsafton och jag kommer absolut att besöka er efter 12-slaget när skumpan är uppdrucken & huset lugnat ner sig va spännande..ha en bra dag bästa M..kramelikramiz ❤

 5. Hej! Ny får du skärpa dig och försöka svara på frågor 🙂 HAR DU SLUTAT PÅ DITT TIDIGARE JOBB??? Och, den där karlen är sååå snygg 🙂 Kram

 6. Spännande 🙂 ser fram emot det!
  Ha en underbar fortsättning & ett Gott Nytt År 🙂

  Mvh Emma
  Ps. Lite rolig info….jag har dansat tryckare med Rickhard & du & jag har en gemensam vän 😉 Det du!

  Kram

 7. Åh, vad roligt! Då har jag faktiskt en sak att se fram emot imorgon!

  Annars är det rätt uppenbart att man inte räknas när man inte är två. Jag och min man separerade under året, och tidigare nyårsaftnar (och midsomrar) har inbjudningarna duggat in både från mina vänner och hans vänner, men i år är det inte en enda som har bjudit mig till något nyårsfirande. Att vara ensam suger!

  Stor kram och tack för att du delar med dig av ditt liv!

 8. Hm… det där låter spännande =) Kanske skulle behålla datorn på runt midnatt…

  Kram
  Anna

  Ps. Du står inte själv – du har alla oss! Vi cyberkramar dig och tänker på dig =)

 9. Skulle nog inte alls vara fel att vakna brevid honom 😉 Ska bli roligt att titta in på nyårsdagen och se hur det ser ut då. Hoppas du får en fin nyårsafton.
  Kramar

 10. Maggan!!!
  Jag älskar dig!!!
  Du är sååååå rolig & gör min dag med din blogg=)
  Du känns som en riktigt gammal vän som man vill berätta allt för, & så har jag aldrig träffat dig ens.
  Men jag hejjar på dig & dina killar & 2010 kanske blir ditt år då du träffar din drömprins, och om du inte gör det kan du få låna min, han är en bra man men ibland orkar man lixom inte…. jaa du vet killar…..
  kraaam på dig &gott nytt år på dig!!!!

 11. Bytte du brorsa innan fotot togs, för det är väl Rickards bror du har ihop det med? Chefen alltså? Vad det beträffar ditt tidigare inlägg håller jag med dem som tycker att du gjorde fel. Du har pengar nog att betala för sjukvården. Din gudstro verkar bara gälla när det gynnar dig?
  Gott nytt år o Lycka till med kärleken!

 12. ..inte vilken bög som helst ! ha,ha. värsta snygga ju! Lyckos dig som har bög kompisar, kan ju inte bli bättre kill-kompisar eftersom de inte blir kära i en:-) Hoppas att du får en bra kväll, kram<3

 13. Gott Nytt år!
  Ska blir kul att följa dig på ny portal det nya året! Men en fråga; vad hände med SPA-helgen och bloggvännerna? Rann det ut i sanden…?
  Stor kram till alla singelmammor som kämpar på och saknar sina barn (hen helg som denna)och en saknad av alla uteblivna fester som man helt plötsligt som singel inte blir inbjuden till…
  Känns det igen???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..