Jag är lite sjuk

Jag tycker ofantligt synd om mig själv idag, jag har migrän, kallsvettas och kräks. Jag har spytt så mycket att det bara är sura klumpar galla som kommer upp. Gnager jag på en skorpkant så kommer den upp oxå. Dryck vänder för fort, magen är så tom att skorpkanten fastnade på vägen upp i halsen 😉 Rickard fick slå mig i ryggen allt vad han kunde, då jag höll på att kvävas.Tänk dig synen! En Graafare på alla 4, i en het ”trekant” men en toalettstol och en galen transa som i ”doggystyle” trycker och magpumpar upp en tvärad kräk’skorpkant, på ett smutsigt toalettgolv! Mina damer och herrar, kallas humor !

Usch! Nu saknar jag mamma 😉

IMG_0601

Tänk om den där jäkla sjukvårdsförsäkringen hade funkat för mig oxå?! Då hade jag beställt en akut tid för avlivning;-)

IMG_0603

Jag är inte magsjuk, jag har migrän. Vidriga huvudvärk, men ännu värre är det att spy nästan. Mikromat till middag idag, den är så äcklig att det känns inte som bortkastade pengar när den kommer upp igen.

IMG_0605

Nu ska jag gråta lite, ömka, ligga i fosterställning, grina efter mamma,och låta Rickard passa upp mig.

Puss x

 1. stackars dig maggan… följde din blogg på bloggfamiljen innan o blev överglad när du starta upp en igen… kan ibland ligga dubbel av skratt åt dina inlägg speciellt om söta lilla lotta…

  Så någon akut avlivning vill jag inte ha… skickar därför en stoooor krya på dig kram från lilla skåne… kram jenny

 2. Stackare!
  Jag lider verkligen med dig, har själv migrän i jämna mellanrum…
  Tänk om det skulle finnas en super dryck som man kunde dricka som dessutom smakar grymt gott och som sen gör så att all migrän försvinner på 5 min.
  Må bättre snart!!!
  Kram

 3. Krya-krya!
  Har föjt din blogg ett tag och det är fint att du bjuder så mkt på dig själv och gör det med humor och självdistans. Tack för det och gott nytt!

 4. Hej
  Krya på dig. Imorgon känns det bättre!
  Jag älskar din blogg. Du känns som en väninna, fast vi aldrig träffats, förutom i kassan på affären

 5. Då är vi två som har legat & plågats idag… jag har nämligen oxå haft migrän idag, så fruktansvärt hemskt det är. Hoppas du mår bättre nu, det gör jag! Gott nytt år på dej Maggot!!! KRAM KRAM

 6. Krya på dig Magdalena!!! Vet hur det känns… Låg själv i migrän och kräktes i Söndags :(. Känns som en nära döden upplevelse varje gång. Hoppas du är pigg imorrn så du kan skåla in det nya året!!!Tack för din fina blogg.. Läser den varje dag! Du verkar vara en fin, snäll, ärlig och väldigt ödmjuk tjej =). KRAAM OCH GOTT NYTT ÅR!!!!

 7. Förstår preciiiiiis hur du känner dig….ligger oxå i migrän just nu 🙁 Har så ont ovanför ögat o i tinningen o mår vansinnigt illa. Huvudet sprängs snart o jag knaprar värktabletter som godis. Behövde upp o röra lite på mig o kollade in här…du lättar alltid upp tillvaron 🙂
  Ta hand om dig o massor med krya på dig kramar till oss båda 🙂

 8. Usch, låter sannerligen inte roligt… Skall be för dig, om snart tillfrisknande. 🙂 Allt gott önskar jag dig!

  Sitter i soffan med min lille son som somnat sittandes, han hostar nämligen så väldigt, så han kan inte sova annars… But, this too shall pass 😉

  Kram 🙂

 9. Krya på dig! ♥

  Jag ligger här och tycker synd om mig själv, inne på 6-7 dagen av förkylning, halsont och nu kommer febern oxå på besök 🙁
  Missar en mysig middag med älskade vänner imorrn, men men…

  Ha en mysig nyårsafton, hoppas du mår bättre snart!

  Kram ♥

 10. Stackars dig 🙁
  Hoppas du kryar på dig till i morgon.
  Och avlivas vill vi ju inte, vem skulle då glädja oss andra så mycket med sina roliga underhållande texter 😉
  Massa nyårs kramar till dig och din fina familj!

 11. Du fina, hoppas du kryar på dig snart. Du ska veta vilken enorm styrka du ger mig, med dina fina å super roliga inlägg.
  Det är ofta man skrattar så man viker sig dubbel å både barn å gubbe undrar vad jag håller på med:)
  Du är speciell ska du veta, så vacker och fin på alla sätt.
  Jag är så glad att jag fann din blogg. Tack för att du finns du fina.
  Många varma kramar från mig och en önskan att du får ett bra nyår. KRAM!

 12. Hej Maggan! Stackars dig! Jag har också migrän med jämna mellanrum. Det är verkligen helvetet på jorden när man har det. Du är snart bättre! KRAM

 13. Stackars dig! Jag har ofta migrän och vet precis hur det är,man vill bara försvinna.Hoppas att du får ett super bra och härligt nytt år./Kramis

 14. Usch å fyyy
  Har också haft mycket migrän förr men peppar peppar så sällan nu

  Har du testat zomig nasal?

  Är bra mot migär även under ett anfall och sen tar man det via näsan så slipper man svälja ner och få upp allt igen
  Vanlig värktabletter hjälper sällan mot riktig migärn tyvärr =(

  Hoppas du blir bra snart!!!

 15. Hej Magdalena.
  Stackare, inge kul att ha migrän och må så dåligt. Hoppas att du vaknar pigg å frisk till årets sista Torsdag. Då fyller min son 17 år. Gott Nytt År.
  Kärlek och Kram

 16. Hej! Har du provat Imigransprutor? Det är det enda som funkar för mig när jag har migrän. Efter ca 10-12 minuter försvinner det värsta så att man i alla fall slutar att spy, kan till och med somna:-). Krya på dig. Alltid lika roligt att läsa din blogg! Gott Nytt År!!

 17. Åh fy fan rent ut sagt! Jag har också problem med migrän ibland så jag vet vad du menar 🙁
  Hoppas det försvinner fort så nu får må bra i morgon och fira in det nya året!

  Måste bara säga, du är en förebild för mig! Så vacker, så bra 😉

 18. Jag lider med dig :(. Jag är där med ibland, sist höll jag på i 4 dagar innan vag blev inlgd med dropp. Tur vi har en fungerande sjukvård ( privat eller kommunal)spelar ingen roll så länge vi kan få vård. Krya på dig och bli ordentligt upp passad nu när du har möjlighet. Många kramar från fryskalla Göteborg (- 15 ) BRRRR !!!
  Catrin A

 19. Har du provat näs sprayen som säljs på apoteket, somig nasal heter den super bra, den har räddat mig många gånger när jag ligger i sängen och inte kan röra mig innan magen vänder sig så att jag iaf kan ta mig upp. Krya på dig

 20. Men stackare. Hoppas det går över snart!

  En sak jag lärt mig efter alla baksmällor, kanske inte riktigt samma sak, men iaf – testa och drick vatten med sugrör små små sippar OCH långsamt. Så brukar man få behålla det. Men du får inte chocka kroppen med mkt vätska eller skorpor på en gång för då säger den ifrån. Tro mig – I’m the pro! (tyvärr kanske *ler*)
  Lycka till och krya på dig!
  Kram

 21. Magdalena! Känns fel att säga detta under inlägget ovan där du mår så dåligt, men jag har läst ett antal inlägg av dig nu. Du bidrar till att få mig att må bra! Klart slut.

 22. Kära Maggan… så tråkigt att höra att du är sjuk!

  Krya på dig!! Visst hade du ett recept tidigare på magsjukesoppa, tror det var nudlar i… kanske läge att prova den nu.

  Kram kram
  Ps. avlivning var inget toppenförslag… tänk vad tråkigt vi skulle få då, utan dig 😉

 23. Krya på dej Magda! Har själv migrän, men har hittat en toppenmedicin Zomig nasal nässpray. Säljs receptfritt på apoteket. Mycket effektivt! Prova det. Gott nytt år!

 24. Men åh stackars dej 🙁 En blöt trasa på pannan och ett mörkt rum brukar vara bra när man har migrän och att kräkas förstås men det har du ju redan gjort :-S
  Hoppas Du mår bättre i morgon.
  Gott Nytt År på Er!
  Kram

 25. men fy stackarn lider själv av svår migrän det är fruktansvärt, men du den gurksåsen och potatisen är ju supergoda järparna kan man skita i 😛

 26. Om det var magsjuka ska du prova att snabba på tillfriskningen med hela vitpepparkorn, svep i dig ca 15 st 2 ggr/dag. Det funkar toppenbra i förebyggande syfte, jag har t.o.m varit grymt illamående när barnen har haft magsjuka, en hårsmån ifrån kräkning, men när jag tagit vitpepparkorn har illamåendet gått tillbaka, jag klarat mig. Lycka till och Krya på dig. …

 27. Fy bubblan för migrän. Har den skiten oxå. Men har lyckats hålla mig ifrån spyandet tack o lov.
  Ett skalat äpple är bra för magen nu. Gärna så det börjar bli brunt oxå. Ska lugna magen sägs det.
  Krya på dig o gott nytt år!

 28. Hej
  Stackars dig lider du också av denna vidriga sjukdom 🙁
  Här är några tips till er som har migrän:
  1) När man spyr så är det enda man kan göra för att ta bort anfallet just då att ta en Imigranspruta, som man tar själv, läkaren skriver ut receptet.
  2) Om man gnisslar tänderna på nätterna så måste man skaffa en hård bettskena från tandläkaren, även detta kan hjälpa så att man får färre migränanfall i framtiden.
  3) Om man gillar rödvin så måste man prova ut vilken sort som passar en, för vi som lider av migrän tål inte vissa sorter, vilka sorter är väldigt individuellt.
  Om någon har frågor ang migrän så fråga på 🙂
  Jag önskar alla en trevlig dag :)))
  Kram Carina i Gbg

 29. be din läkare att skriva ut tabletter imot illamående, när man har migrän och mår illa så spänner man sig det är därför det känns som att det lättar när man spyr, jag har både tabletter och supp, det är det bästa som har hänt mig fy vad skönt det är att slippa illamåendet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..