ANNONS

Huset fullt av barn, komplex och bilaga..

/

Tristan har händerna fulla. Det springer tjejer i hela huset, sist jag räknade var det 7 småväxta plus Lancelot, Isak och Jacob. Jag älskar när dörren far upp och barnen springer in. Vårt hus ska vara allas hus och man ska känna sig välkommen.
Är det mat så ska alla få äta, kommer själv ihåg som liten då man fick sitta och trycka hungrig på kompisens rum( som bäst) oftast fick man gå hem och komma tillbaks när de var färdiga.
Man måste självklart fråga ”barnens föräldrar först” så man inte sabbar deras middagsplaner. Men här ibyn är det aldrig några problem, mina barn är lika välkomna hos grannarna som deras barn är hos mig.
Nu ska vi dricka varm chocklad och äta rostat och tunnbröd. M kommer snart och plockar upp killarna för sin pappavecka.

IMG_0553

Några av de alla hobbitar som stormat huset hi’hi

IMG_0546

Fick just söndagsbilagan, jisses vad lite smink och kläder kan göra underverk.. Vänder man ut’och’in på den gamla ruggugglan så kan solen även  skina ur hennes arsle 😉

IMG_0554

Lite kul faktiskt..

IMG_0555

Att de valde en ”rakt’framifrån bild”.

Jag har alltid tyckt att jag är så oförskämt ful i den posen. Som barn vart jag retad för mina sneda kinesögon och min breda näsa, ”och det sitter kvar” fast man som vuxen vet bättre.
Det är en dum vana att alltid stå med ”en sida” på bild. Vanan kommer ifrån när jag och Hannah tog bilder tillsammans, vi var tvungen att klämma ihop sig för att få plats tillsammans och variationen med 2 människor är inte så stor (om man inte står på huvudet)
Men låt dig inte luras av vackra bilder! Bra smink, snällt ljus och fina kläder. Verkligheten kan vara mycket skrämmande. Ha’ha

IMG_0556

Ha en bra dag! Glöm inte bort att DU är värdefull, det sitter inte ikläder utseende, stil eller hår. Den verkliga skönheten kommer innefrån.. Vi har nästan alla issues med vikt utseende, och komplex 😉
Det är HUR vi behandlar vår omgivning som gör oss vackra!
Så skit samma om näsan är bred, tänderna snea eller läpparna daggmasketunna. 2010 är den inre skönhetens år!

Kram Maggot x

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00