Huset fullt av barn, komplex och bilaga..

Tristan har händerna fulla. Det springer tjejer i hela huset, sist jag räknade var det 7 småväxta plus Lancelot, Isak och Jacob. Jag älskar när dörren far upp och barnen springer in. Vårt hus ska vara allas hus och man ska känna sig välkommen.
Är det mat så ska alla få äta, kommer själv ihåg som liten då man fick sitta och trycka hungrig på kompisens rum( som bäst) oftast fick man gå hem och komma tillbaks när de var färdiga.
Man måste självklart fråga ”barnens föräldrar först” så man inte sabbar deras middagsplaner. Men här ibyn är det aldrig några problem, mina barn är lika välkomna hos grannarna som deras barn är hos mig.
Nu ska vi dricka varm chocklad och äta rostat och tunnbröd. M kommer snart och plockar upp killarna för sin pappavecka.

IMG_0553

Några av de alla hobbitar som stormat huset hi’hi

IMG_0546

Fick just söndagsbilagan, jisses vad lite smink och kläder kan göra underverk.. Vänder man ut’och’in på den gamla ruggugglan så kan solen även  skina ur hennes arsle 😉

IMG_0554

Lite kul faktiskt..

IMG_0555

Att de valde en ”rakt’framifrån bild”.

Jag har alltid tyckt att jag är så oförskämt ful i den posen. Som barn vart jag retad för mina sneda kinesögon och min breda näsa, ”och det sitter kvar” fast man som vuxen vet bättre.
Det är en dum vana att alltid stå med ”en sida” på bild. Vanan kommer ifrån när jag och Hannah tog bilder tillsammans, vi var tvungen att klämma ihop sig för att få plats tillsammans och variationen med 2 människor är inte så stor (om man inte står på huvudet)
Men låt dig inte luras av vackra bilder! Bra smink, snällt ljus och fina kläder. Verkligheten kan vara mycket skrämmande. Ha’ha

IMG_0556

Ha en bra dag! Glöm inte bort att DU är värdefull, det sitter inte ikläder utseende, stil eller hår. Den verkliga skönheten kommer innefrån.. Vi har nästan alla issues med vikt utseende, och komplex 😉
Det är HUR vi behandlar vår omgivning som gör oss vackra!
Så skit samma om näsan är bred, tänderna snea eller läpparna daggmasketunna. 2010 är den inre skönhetens år!

Kram Maggot x

 1. va mysigt.. de e så som här alla barn e välkommna här. finns maT TIL alla me =).. de va så me när ja va liten att man fick va på kompisens rum när dom skulle äta.. ha en jättefin dag

 2. Haha, du verkar vara en så härlig människa! 🙂

  Jag känner igen det där när man var lite o snällt fick gå hem när man var hos kompisar o d skulle äta. Så var det aldrig hos oss, alla mina kompisar fick äta med oss om d ville, var bara att ringa hem o berätta det till sina föräldrar. Jag vill oxå vara en sån cool mamma, som min mamma och precis som du Maggot!

  Ha d gott!
  Kramisar

 3. Helt otroligt att till och med du, som är så snygg, kan tycka att du har dåliga sidor! Men allt beror väl på hur man känner sig.

  Jag tycker i alla fall att du är fantastiskt vacker, även rakt framifrån (bred näsa? pyttsan!)

  Stor kram

 4. Kan man få adoptera dig eller, som en liten maskot som är bredvid en hela tiden och talar om hur snygg å bra man är;)
  Önskar mig det iaf.
  Någon som sa att det är inte mitt fel att byxorna inte går att stänga och föresten spelar det ingen roll, för jag är snygg ändå;)

  Hehehee kommer aldrig att hända. Hur som helst, du e skitsnygg med el utan mask;)

  kram på dig från S i Märsta

 5. Åh, då måste jag köpa den och läsa om DIG. Bilderna ser ju fantastiska ut både från sidan och fram. Men det är som du skriver, alla har vi olika komplex (som inte ens andra ser eller lägger märket till) Hoppas att din vecka blir bra, gör mysiga saker och samla krafter, sånt DU tycker om och kan unna dig när du är ensam! Vad mysigt det ser ut med många barn och choklad:-) stor kram<3

 6. Det är likadant här med middagarna, faktiskt. (Som vanligt kände jag)
  Jag skulle alrig kunna låta någon sitta på rummet under tiden vi åt, utan alla får vara med och dela. Vi gör väl bara lite till om det behövs.

  Vi köpte ett stort hus för att alla skulle få plats, och det var ett bra beslut. Det är skönt att ungarna och deras kompisar trivs här hemma!

  Ha det bäst!
  Kram

 7. Precis så var det, man satt kvar på kompisens rum medans hon åt och man kände doften och det kurrade i magen.

  Du är bäst Maggan!!
  Vilken fin och omtänksam mamma dina barn har!

  Du är bäst!

  (((Kram)))

 8. Du bred näsa?? Skulle se min!!! Ha ha men det struntar jag i!!! Som du säger, det är det inre som räknas. Jag tycker du är en bland dom vackraste kvinnorna i Sverige. Lik din syster fast ändå inte. Ha en bra dag Magdalena, kram Maria.

 9. Hihi.. Jag tycker att du är ”skitsnygg” helst på den sista bilden 🙂 Maggan du är en genom go människa med ett sååå stort hjärta. Kram på dig

 10. Vi kvinnor är som årgångsvin, vi blir bättre och bättre ju längre tiden går. 😉 Du och många andra är bra exempel på det! Jag såg också dina fina foton i bilagan igår, du är otroligt vacker på bilderna men framförallt som du säger så är det viktigtaste att man har en fin insida-och det har du (såväl som utsida)!

 11. Vackra bilder, från alla håll 😉
  Kommer också ihåg när man fick vänta hos kompisen medan dom åt. Men jag fick vara så snäll och sitta i trapphuset och vänta. Trist. Här är också alla välkomna.

 12. Ovanligt med bild framifrån, sant. Finfina bilder och jag tyckte du var väldigt lik din syster just på ”framifrånbilden” 🙂

 13. Läser din blogg varje dag men det här är första gången jag kommenterar! Du skriver så jäkla bra, ärligt och roligt! Min mamma jobbar på produktionsbolaget som du också jobbar på och jag får bara höra positiva saker om dig vilket gör att det blir ännu roligare att läsa 🙂

  Kramar från Ida, 18 år

 14. Vilken toppen tjej du verkar vara….har just för några dagar sedan ”hittat hit”, och nu har jag skapat mig ett beroende;) Måste bara läsa dina fantastiska inlägg dagligen (kikar faktiskt in flera gånger per dag..)
  Tack för att du delar med av ditt liv:D
  Kram från mig =Therese, 33-årig tvåbarns mor:)

 15. Minns också detta väntande medan min kompis åt, åh – vad hungrig man var ibland och önskade att de bjudit mig en matbit. Varför bjöd de aldrig i Norge på 60-talet? Snåljåpar/Skrattar….
  Jättefina bilder, den sista ser ut jag. =)

  *Krameluttar*

 16. Då kanske det finns hopp även för en sådan vardaglig som mig, om du säger att du ser mkt bättre ut med smink. Tack fören underbar blogg. Den gör stor skillnad för mig, jag får ett stort leende inombords när jag hittar en ny blogg. Tack fina för att du finns och delar med dig av din vardag. Du är värdefull för mig :=)

  Många varma kramar från ett kallt Götborg

  Catrin

 17. Jaa, jag såg dig idag på coop. Asså inte dig live utan på bild 😉 Men jag hade bråttom och var tvungen att jobba, så jag missade att köpa tidningen! Ska iväg på ica ikv och handla det tror jag 😉 Ha en trevligkväll hurruduru!

 18. Precis som du har jag tre barn och jag gillar oxå när det är mycket liv och rörelse i huset! Just nu är det bara jag och lillfisan som är fem, de andra två spelar innebandycup i Falun:0)Vi har haft två suuuuuperlugna och sköna dagar, men nu börjar rastlösheten komma krypandes trots att vi bjudit in oss själva till kompisar…hahahahaha…alltså för mig, hon njuter i fulla drag av att slippa syrrorna och ha mig helt för sig själv. Imorgonkväll kommer de hem och då ska hon ner till pappa:0( Fast det ÄR skönt med egentiden oxå, att bara få vara Jenny och inte bara mamma…det blir ju ett helt annat liv när man separerar…på onsdag kommer min prins…längtar efter lite vuxenkramar<3 Ha en härlig kväll!

 19. Du är ju så otroligt vacker!
  Men det är väl så att alla har sina komplex.
  Jag gillar iallafall din blogg och älskar din humor.
  Kram till dig söta Maggan!

 20. Fan va du är bra! tänk om alla tänkte som du, vilken skön inställning världen skulle ha då! tack för att du vågar visa alla dina sidor och inte får ditt liv att verka felfritt som så många, kända som svenssons, försöker med! heja maggot! Kram

 21. Nu blir jag bitter på min gubbe för att han köpte Aftonbladet med skitankan på istället för Expressen med fina du på omslaget.

 22. Vet du Maggan, du är en helt fantastisk person som ger en mod att våga, att älska sig själv & framför allt: Du tjatar som en dåre om att man är värdefull. Grejen med det är att, som Mia Törnblom säger: – ”Hör man samma sak varje dag, då börjar man tro på det till slut”. Så fortsätt sporra oss läsare med dina fina ord. Och framförallt, fortsätt vara den härliga, underbara, snygga, roliga vän du är!Stor kram

 23. Jag känner igen mig i så mycket du skrivr, det djupa i saknaden av barnen, din humor och nu dina kort.
  Jag vill aldrig ha mina kort tagna rakt framifrån för lika som dig blev jag retad för snea ”kines ögon” som komisarna sa och min breda potatis näsa.
  Så uppifrån och lite i ”profil” blir bäst 😉

  Idag är jag super stolt över både ögonen och min näsa, och det ska du också vara för du är otroligt vacker.

  Kram till dig !!!

 24. Ville bara säga att jag tycker din blogg är helt UNDERBAR, och du likaså! 🙂
  God fortsättning &
  ett riktigt härligt
  Gott Nytt 2010!

  Kärlek och värme!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..