Har jag blivit rik?

Jag har inte kollat hur många rätt jag har. Det har nästan blivit som med brevlådan fast tvärt’om. Brevlådan gör mig fattig och det här kanske gör mig till miljonär.

Tänk’om, jag leker med tanken att jag faktiskt kan ha vunnit, jag suger på vinstens sötma. Vad ska jag göra för alla mina miljoner?

Jag ska bjuda hela familjen och alla mina vänner till Maldiverna.

Jag ska fixa trädgården och slänga alla sopor i carporten.

Betala av mina lån.

Ge bort, till nära och kära som oxå behöver betala av sina lån.

Anställa Elin kling för en dag och få en makeover och en ny garderob

Hjälp, jag kan se det framför mig! Nu kommer jag bli ledsen om jag inte får en krona. Hur gör man? Finns de rätta raderna kvar på texttv’n?

IMG_0548

Hoppas du mår bra? Hur har din jul varit? Berätta, jag är nyfiken. Hände det något roligt, eller något knasigt, var julen en flopp eller en topp?

 1. God fortsättning kära Maggan 🙂

  Min julafton var lugn och trivsam! Med skilda föräldrar var jag och syskonen först hos pappa och fikade och bytte klappar och åt gröt 🙂 Sedan på kvällen hos mamma för julmat och klappar.

  Förstår inte all stress som alla pratar om. Nu har jag inga barn men det blir ju ändå vad man gör det till. Jag har inte låtit allt gå bananas utan har tagit det med ro 🙂

  Julkram till dej!

 2. Hej igen 🙂 Vår jul har varit helt underbar. För första gången var det bara vi och barnen som firade och det var så skönt. Men på grund av det så har jag nu en mycket sur mamma,styvfar och syster med familj 🙁 Har alltid firat med dom innan, men i år ville vi så gärna prova på att vara själva. Vilket inte uppskattades alls av dom. Tråkigt att nu behövas frysas ut. Men de får sura tills de blir goda igen, för vi ångrar oss inte 🙂 Det var så lungt och skönt och helt underbart. Hoppas att du vunnet jag skall hålla tummarna 🙂

 3. Hejj 🙂

  Jag är 15 år och äälskar din blogg.
  Jag hade en bra jul.
  Vi tänkte först inte ha någon tomte men jag envisades att jag skulle fixa en, mkt riktigt så gjorde jag det, det roliga är att ingen vet vem det va 😉 .
  I julklapp fick jag lite smått och gått, bla en resa till sthlm med teater 🙂 hoppas man kan få syn på dej 🙂

  Ha det bra!

  KRAM

 4. Hej Maggan, lämna bara in spelkvittona till ATG-ombudet så rättar de åt dig, då behöver du inte vara rädd att du missar något. Hoppas verkligen att du vunnit, håller tummarna. God fortsättning.

 5. God fortsättning Maggan!!!Vi firade vår jul upp i Hälsinglands skogar(Hamra) mycket skoteråkning och uteliv..Superskönt!!Barnen var som galna ute.Me like…Julklapparna var toppen,Rosa skal till min nya Iphone,vinterbrallor,presentkort på HM (jobbet)Jättenöjd!!
  Nu har jag jobbat både lör och sön,har varit kaos i Kista Galleria där jag jobbar MEN fruktansvärt roligt.Folk är som galna när det är REA!!!!!Denna söndagkväll blir en slapparkväll och även barnfri eftersom kidsen är kvar i Hälsingland hos farmor och farmor med pappa…Här ska njutas!!

  Ta hand om dig och dina killar Kram Sara

 6. Sorry Maggan……….resan till Maldiverna är inställd!!! På den högra kupongen har du 1 rätt och på den vänstra 2 rätt. Minsta utdelning är på 5 rätt. HADE du haft 7 rätt hade du kunnat inkasserat 11 063 208:-. Men nästa gång kanske det är din tur….Há det underbart…Kramar

 7. Hej.: ) Julafton var jag och mina barn hos mina föräldrar. Sen på kvällen var jag bara och slappade hemma. Läste bra bok. Juldagen träffade jag mina syskon och vi åt god mat tillsammans hos föräldrarna. Sen på annandagjul så började jag jobba igen. Men det är härligt med snön, det var ca tio år sedan det var snö på julen. Jag läntar till nyår då är jag ledig 4 hela dagar. Ha en underbar kväll. Kärlek och Kram

 8. Hej Maggan!

  Härligt att du haft en fin jul!
  Min jul har verkligen vart toppen, har spenderats på landet hos mina föräldrar tillsammans med barnen.
  Ett mysigt gammalt hus med mycket gamla möbler… kändes så rätt att fira jul där i det huset, riktigt gammaldags.. (bilder finns om du e nyfiken)
  Tyvärr har inte dagarna efter julafton vart så bra då jag ligger sjuk.. nöffar inte ännu och det tänker jag inte heller.. men riktigt förkyld är jag.
  Men att läsa din blogg flera gånger om dagen håller mig på gott humör. Tack 🙂
  Många kramar Linda

 9. Har haft en bra jul trots stressen att jobba och ändå hinna med att träffa alla. Men har ju äntligen haft en vit jul så jag tänker då inte klaga 😉 Tror vi fick ca 40 cm snö från dagen på juldagen till morgonen på annandagen. Undrar när det hände senast.
  Ha en bra kväll. kramar

 10. Hej!

  Jag är i norge, och har varit det i drygt två månader så jag firade jul genom att jobba kväll. Det är min första jul utan mamma så var aningens deppad innan jobbet men gick ändå ganska bra när jag väl var där. Det var en lugn kväll med få patienter (är sjuksköterska) men dock ingen som helst julkänsla. Hoppas på bättre jul nästa år. Om fem dagar åker jag hem till sambo och familj, längtar :)Ta hand om dig! Tack för att du bloggar 🙂
  Kramar Monnie**

 11. Jag tycker att känslan innan jul oftast är bättre än själva julaftonen(Om du förstår?)
  Dessutom ÄLSKAR jag juldagen då man bara kan ”vara”.
  Men visst den har varit mysig:-)
  Kramar

 12. God Fortsättning !
  Det låter som att du haft en bra jul. Det har jag också. Vi har firat ute på landstället utanför Norrtälje tillsammans med föräldrar och min ena bror med familj. Min 5-åring fick alldeles för många klappar, men det var hon värd 🙂
  Nu är det några dagars jobb som väntar, sen far vi tillbaka till landet och firar nyår.
  Ha det bra !
  Kram

 13. Hej Maggot!
  Jag har haft en helt fantastisk jul med sambon, tonåringen, päronen och lillebror. Känner mig ruskigt utvilad… och det bästa av allt; jag har semester en hel vecka till.
  Kram

 14. Ååå, glömde berätta:
  Tonåringen (går i åttan)som varit väldigt pubbe-sur och självcentrerad på senare tid hade sparat över en tusenlapp på sina månadspengar på eget bevåg för att kunna köpa julklappar. Snacka om att man blir förvånad ibland. Dessutom nämnde jag för någon månad sen att jag tyckte det var så gulligt när han var liten och kom hem med julpyssel som han gjort på dagis. Gissa vad jag fick i julklapp… ett tomtepar som han gjort själv! Dessutom hade han köpt ett par snygga skor till mig…
  Nu är jag lite nykär i tonåringen och kan stå ut med hans pubbe-trots ett år till. 😉

 15. Hej Maggan och alla fina människor här inne. Underbar blogg…jag försöker stötta med min bloggkrönika på Bloggfamiljen.se där jag bland annat vänder mig till misshandlade kvinnor, ligger just nu ute med en krönika som vänder sig direkt till dig som lever i detta…

  Varma julkramar
  Katinka

 16. fattar inte hur någon kan klaga på maggan?!?
  och ELla ang datorsittande.
  jag tycker inte att du ska säga sånt om du inte känner personen. för du vet liksom inte hur länge dom suttit vid datorn eller hur ofta dom gör det heller.
  och jag kan säga att det finns inte en enda person jag känner som sitter vid datorn mindre än 5 timmar per dag.
  det är liksom normalt nu för tiden.
  det är det vi vet.
  detr och mobiler.
  vi har liksom växt upp med det.

  magdalena.
  jag mår okej men det går upp och ner.
  min jul har varit bra.
  men den gick fort:O
  alldesles för fort!

  hoppas du har det bra 🙂
  kram till favorit bloggaren

 17. Sjuk liten Chihuahua ,Veterinärbesök hela dagen och om fem timmar ska vi till vår lägenhet i Nerja!! 3500:- fattigare och en pigg Elsa som fått bra hjälp ?!? Tack gode gud så man älskar dessa voffsisar!

 18. ÅNGEST!

  hemma är det ofta bråk, i skolan är det stress och press.
  får ångest när jag tänker på att snart börjar skolan och en ny termin.
  jag är rädd för att inte orka med. blir slut redan första dan. jag har höga förväntningar på mig själv ang betyg, som jag ändå aldrig når upp till. då blir jag besviken på mig själv och kan gräva ner mig i det och stanna där länge. varje dag efter skolan somnar jag på soffan helt slutkörd.
  varje dag samma sak. jag får ångest varje gång någon nämner orden gymnasieval.
  jag är rädd för framtiden.
  jag vågar inte gå ett steg snett, rädd för var jag kommer hamna.
  på helger jag jag ingen tid för fester eller kompisar då jag är för trött för att göra någonting.
  några tårar fäller jag lätt varje vecka, och det känns inge bra.

  jag vill inte ha denna press på mig själv,
  jag funkar inte under stress.
  orkar inte vara slutkörd varje dag.
  under den tid av lovet som är kvar ska jag sova.

  förlåt för mitt negativa inlägg men det var skönt att skriva av sig.

  och jag vill tacka magdalena och även alla ni andra här inne.
  ni är guld värda
  utan er hade allt varit betydligt värre.

  /ångestfylld tonårstjej

 19. hej fina du. jag har firat jul i nya zeeland, för första gången med min pojkväns familj. det var fint och soligt och odramatiskt. vi spelade krocket och drack massa vin, för sånt gör man tydligen här. kram!

 20. Julen var bra! Bio pa julafton, sad Did you hear about the Morgans? Gullig film. At kinamat. Pa juldagen blev det julmat med slaktingar. Mysigt!

 21. Hej! Min jul har varit lugn och fridfull, för en gångs skull glöms allt gammalt groll och alla bonusbarn, bonusföräldrar och alla mor- och farföräldrar sitter och har det mysigt tillsammans, spelar spel och dricker glögg. Tack för en fantastisk blogg och god fortsättning önskar jag dig och din familj. Kram från Catti.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..