Jag är sinnessjuk!

Småkillarna spelar spel och de större killarna surfar ”fjortis frillor” killarna är 9 och vill se ut som 14…Jag är 34 0ch skulle äta kattbajs för att se ut som 20 😉

IMG_0526

En typisk fjortispose

IMG_0524

Lance, William och Mio

IMG_0534

Du som läst min blogg ett tag, vet att jag är medicinerad mot min brevlådefobi. Jag tömmer min låda 2 gånger i månaden, och inför mötet krävs det vila, terapimöten och dubbla doser lugnande.

Jag har skalat ner min rädsla och analyserat fram, tillsammans med min hjärnskrynklare att det är inte själva lådan, utan innehållet, jag är rädd för. ”Fönsterbrevet”, sist jag fick ett fönsterbrev så vågade jag inte öppna det på en vecka. När jag tagit mod till mig så var det pengar tillbaks från skatten 😉

Vi tömde lådan igår, killarna jublade när det såg breven från min pappa Kenneth, Marie och Leon.

Familjen Graafs Julhälsningar

De fick varsin julklappsslant och en bild var som pappa fixat i datorn, en riktigt rolig och uppskattad ide.

IMG_0529

Lance

IMG_0530

Tristan

Nu min fina vän så ska jag läsa dagens tidningar och äta lite julgodis, för att sedan gå ut och mörda barn och kusiner i ett blodigt snöbollskrig.

Fridens x

 1. Nina skriver:

  haha fjortisar är…bäst 😉

 2. jag är en fjortis min fjortis idol är nissemorr och viktor dom är bäst hoppas dom kommentererar men jag är en fjortis i alla fall min kompis gustaf och oskar sa att jag skulle bli fjortis då blev jag det jag trivs i fjortis världen 🙂

 3. paula skriver:

  på vilket sätt blir jag kränkt??
  hur kan jag bli kränkt av att ngn annan tycker annorlunda än mig.
  det jag reagerade på var dina ord,dålig uppfostran.
  nej jag försvara inte maggan vf skulle jag göra det?du ville ha en dissk och fick det,men det passade inte??

  ngt jag ogillar starkt är som jag skrev sist,föräldrar som slår sig själva på ryggen,det är ett äckligt sätt anser jag,att man ser sig som ett bättre jag än den medmänniskan man möter ute i byn.
  vet många ungar som kan umgås trots data,lustigt va??att det finns såna??
  som my skriver.,vf se allt svart eller vitt??
  menar om du nu bara går efter vad tidningarna skriver så är du naiv min vän….
  det finns då värre saker barn blir utsatta för än dataspelande..då är dataproblemet bara en droppe i havet

 4. My skriver:

  Ella/ Om du menar mig så finns det inte en bokstav i mitt inlägg som visar att jag försvarar någon utan endast bemötte ditt inlägg om vad du anser är dålig uppfostran. Det är nog inte mer någon procent andel barn som sitter dygnet runt vid datorn så som du kallar det. De flesta har ett socialt liv, sömn, skola mm mm. Det finns mycket att lära av det sociala spelet inom datavärlden också, något för många okunniga föräldrar att sätta sig in i. Varför måste man sätta ytterligheterna mot varandra så som, barn som sitter dygnet runt vid datorerna mot de barn som inte ens vet hur en dator ser ut??? Värsta som finns är människor som bara kan tänka i ”svart eller vitt”, dessa orsakar bara konfliker och krig i världen.

 5. Ella skriver:

  Till My och Paula:Så lustigt att vissa blir så ”kränkta” när man försöker skapa lite debatt. Säger rätt mycket. Jag vidhåller dock att det är en konstig värld, (och jag menar inte Magdalenas värld -den är inte fokus i detta ämne:)när barn idag sitter i olika rum framför datorer och underhåller sig själva, många gånger i timmar. Har ni inte läst larmrapporter om dagens unga som är ”uppkopplade” dygnet runt, vilket skapar psykisk ohälsa i form av stressrelaterade sjukdomar. Har ni undgått DESSA fakta?? Hur Magdalena gör bryr jag mig inte så mycket om, och jag tror nog hon har vett att sätta gränser,vad jag pratar om är datavärldens utveckling generellt bland barn. Leken, mötet barn emellan är ju själva LIVET. Det är så man lär sig de sociala koderna. Jag är inte på långa vägar felfri som förälder,men grymt stolt över att jag (och mina grannar)har lyckats visa våra barn ett annat sätt att umgås på än genom en stum dataskärm. Och lite rörande är det ju att vissa här tror att de behöver försvara Magdalena här till varje pris:)Tror inte vi har att göra med en porslinsdocka..? Hon verkar ju rätt tuff och ha skinn på näsan. Ha det gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..