Morgon har ej guld i mun…

Jag har svårt att bestämma vilken look jag ska ha idag..

IMG_0377

Den ledsna, jag tycker synd om mig själv Maggot looken….

IMG_0374

Eller, den mycket arga Maggot looken…

Hmm, jag känner ett mellanting idag, en morgon från hell! Det börjar med att telefonen står på ljudlöst och vi försover oss. Dock bara en halvtimma, men det räcker ju självklart för att tårarna ska spruta på Lance. Jag känner mig som världens ruttnaste morsa, stackarn kommer försent till sin skolavslutning. Jag får kläpå en sovande Tristan och bära honom som ett lik inrullad i  matta till bilen. Lance gråter och rabblar latinska besvärjelser över hur fruktansvärd jag är. Jag halkar på isen och druttar omkull i pyjamasen, Tristan ligger raklång över mig som ett likförstelnat kolli..Alla gråter 😉

När vi väl sitter i bilen går dörrarna inte att stänga alls, De har frysit igen?! Så bägge barnen får sitta fastspända i baken av bilen och huttra. JA huttra var ett milt uttryck, värmeskiten är trasig! Fläkten är trasig!

Jag känner instinktivt att målet för idag INTE är att köpa en yxa för att tälja granstam.. Målen med yxan är att slakta mitt plåtskrälle till karl. Jag kommer skilja mig! Nu har jag fått nog av odugliga karlar… Inte nog med att han ”lämnar dörrarna öppna” för annat kvinnfolk, han har inte hjärta nog att värma sin lilla familj.

NEJ, jag tycker inte synd om mig själv! Jag är förbannad på mig själv, för att jag lever i en begränsad snippkropp! Tänk om jag gått den där ”killutbildningen” jag pratade om, då hade jag kunnat speja lite låsguck i låsen (haft skiten hemma) och meckat under huven, byggt ett eget garage! Jag har fasiken inte ens en riktig yxa hemma! En hammare vid sängen är allt! Skit’perkele!

IMG_0378

Granen står i vatten, jag har samlat mig med en kaffe och en vörtbrödsmacka. Efter lunch, när hornen dragit sig tillbaks då kommer jag ha den glada Maggot looken tillbaks.. Strategi mitt herrskap, nu tänker jag googla överlevnadskurs för snippkroppar, boka tid för Hogan hos en relationsterapeft . Ta på mig varmt och uträtta lite ärenden.

Hoppas din morgon inte var som min ha’ha, det som inte dödar oss stärker oss, eller hur?

Fridens liljor… x

 1. Mamma N skriver:

  så olustigt lustigt men jag har inte försovit mig på år och dar, men imorse händer det. Vi hade en kvart på oss tillskolavslutningen,glömde hälften hemma

  du imorgon är en ny dag

 2. Maggan! Vilken katastrof morgon!
  Ja ni min morgon startade med att sonen hade ont i halsen.
  Så det blev VAB. Ont i halsen eller inte vi va tvungna att handla mat. Under vindrutetorkan sitter en p-bot. – titta mamma har fått en julklapp sa jag till sonen.
  Startar bilen och ska åka i väg och den tjuvstannar hela tiden. Den vägrade att förflytta sig när jag la in 2an.
  Efter ett tag så bestämde den sig för att funka.
  Då har jag tidigare på morgonen,suttit här och skrytit med hur pålitlig bilfan är….
  Du kan boka in mig också, på den där kursen.
  Eller e det de vi ska göra den där helgen? Lära oss byta förgasarn. Hantera verktyg,koppla in tv.stereo,dvd,datorn och annat tekniskt skit 🙂
  Kärlek till er alla

 3. mjao skriver:

  Tycker verkligen att du e härlig, men ibland ska ju ni ”kändisar ” ha grejer som ska va så häftiga utåt sett, köp dig en ”normal” bil som funkar i alla väder o skit i vad som är häftigt (funkar oftast bäst så). hoppas du får en trevlig jul o låt nån annan ta över Hogan (-:

 4. Linnéa skriver:

  JAG KLARADE TEORIPROVET! Så började min morgon och sen jobbade jag och fick en julklapp av min chef! Ha en finfinfinkväll, PUSS!

 5. Cecilia skriver:

  Stackars dig, hade också en skitmorgon, har en bil som inte gillar när det är kallt ute och so far är jag för snål för att köpa en motorvärmare… Pratar snällt med henne varje morgon när det är dags att starta och efter några försök så brukar hon ge med sig… 🙂
  Sitter på jobbet och längtar hem, två timmar kvar dock!
  Hoppas du får en skön kväll och att resten av dagen har blivit bättre än starten!
  Hejja dig!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..