Fis..

Jag stressar vidare, det är trångt, folk är sura och det luktar fis.
Nu strejkar jag, måste äta innan jag bitet någon i svålryggen. Jag har en enorm längtan efter att få hugga någon, bita mig fast i någons fläsknacke och låsa käkarna tills det knakar.
Julstressen har fångat mig, och håller mig hårt i sitt fasta grep, jag har fått skenPMS.

Jag har blivit attackerad av 15 försäljare, har full förståelse för att de måste ”sälja för att överleva” MEN jag hatar att vara otrevlig. Säger man ”nej tack, någon annan gång kanske” och le så borde det räcka.. men nej, de tjatat och tjatar och drar i en tills man tyvärr är tvungen att bita ifrån. Nu har jag lärt mig ett knep, jag låtsas prata i mobilen när jag går förbi, så slipper jag vara otrevlig.
Shit!! I skrivandets stund, NU!! Så kommer en försäljningskvinna fram. Jag har mat runt munnen, äter och rapporterar till dig samtidigt.
Hon var jätterar, så nu vet jag inte om jag vågar posta det här inlägget?! Hon kanske kikar in här ibland?! Jag menar INTE dig! Du var en fin och snäll försäljare, och lät mig äta klart..

 1. Måste va jobbigt för dig att ryta ifrån när du är en offentlig person lätt att det blir snack men skit i det RYT till så de drar för vi vet att du är såååååå snäll & go, men inte om man ska tro Michel hihi men det gör jag såklart inte…jag dissar dem rakt av, det värsta jag vet är telefonförsäljare puhh…kramar i massor❤

 2. Åsa skriver:

  Varför skrika åt dem, Linnéa? Skulle du vilja att någon skrek åt dig på ditt jobb? Ett tips är att vänligt svara att man jobbar hos konkurrenten.:)

 3. Linnéa skriver:

  Jag är livrädd för sånna försäljare! Jag blir alltid pissnervös så jag brukar göra som du låtsas prata i telefonen. Eller som en gång när jag hade varit och handlat så stod dom i utgången och dom frågade snällt vad jag hade för något, PANIK ”JAG HAR HALEBOP OCH ÄR NÖJD MED DET!” skrek jag. Eller det gjorde jag inte, jag mumlade det och småsprang där ifrån, men det hade varit ballare om jag hade skrikit åt dom! Ha en mysig kväll!

 4. Michel skriver:

  Med tanke på att Mugglang egentligen är en V-ödla som vid provokation omedelbart slukar alla i sin väg, kan man lugnt påstå att det är en mycket dålig idé att ge sig på henne under pressade former. Om man vill beskåda fenomenet utan att riskera livhanken, kan man en tidig morgon befinna sig utanför hennes hoblya strax innan morgonkaffet.

 5. Linda skriver:

  haha jag har världens bästa sätt att bli av med säljare!
  Jag säger bara låt mig vara, lämna mig ifred. O då blir dom så paffa att dom tar ett steg tillbaka, men för att inte verka som en pms hagga så ler man. Men då har man kommit så långt ifrån så dom kan inte attackera en igen.

  Aha! fiffigt va! STOR julkram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..