Barn, gran och trasig bil

Värmen är trasig, och 2 dörrar går inte att stänga på Hogan! Jag funderar på att sparka ut skrotskrället för en yngre man nu.

Vi har köpt en gran och storhandlat.
Ta hand om dig min vän, och tack för att du finns! Vi hörs ikväll..
Maggot x

 1. Hohho
  Har legat bakom dej många gånger, bor i Hagbyholm, du vet vid Grindtorp.. Har även fått din post ett antal gånger, lämnat till dej då, även i eran låda…. Men att se dej och din bil, det skär lite i en, du ska väl ha något mer passande. Så gör det av med den ”skroten” det finns mycket annat som skulle passa.. Sist vi låg bakom det och du skulle svänga upp mot byn, vilken jag oxå förövrigt bott i, så sa min dotter då du svängde Sakta -”määh ska det vara så svårt att svänga”, hon e 9 och har någ mammas bilhumör. och ja med en bil med 0 servo och tydligen ingen värme så kan det bli svårt.. Så hoppas du hittar det du söke, iaf i bilväg.. Ja även annat, det verkar ju finnas villiga killar här i kommentarerna,. Hadé Kram Jessica <3

 2. Va bra att ni har gjort storhandlingen till något kul, där grabbarna är delaktiga.
  Jag snor det.
  Se till att ställa granen i en hink med vatten, så barrar den inte så mycket sen.
  Va synd med bilen. De e ju skit när bilen inte funkar.
  Jag hade gjort som Lena rekomenderade om jag hade haft råd.
  Det blev en mindre, ful,inga finesser,definitivt inte välhängd. Men pålitlig och yngre bil för min del.
  Tror att detta är ett forum för alla åldrar. Becca tillhör de yngre och själv så är jag en gammal slapp hagga 🙂 Här finns till och med ett källarspöke.
  Kärlek till er alla

 3. Michel skriver:

  >”LENA” din tokfransa, vad antyder du? Är du redo att ställa upp kanske? Som du har räknat ut så har jag har planerat allt minutiöst inför en sådan fight

 4. Ida skriver:

  En riktig gran, gud så mysigt, älskar den doften ! 🙂 själv kör man med plastgran, lat som man är, sorligt egentligen, får nog bli riktigt gran nästa år 🙂 Varma Kramar Ida

 5. Michel michel är du här & friar igen ”ler”..tvärtemot dig så gillar jag inte nätbråket, men kan tänka mig att du gillar en hederlig catfight miauu hihi,,din goding =0) hursomhelst Kia om du läste förra inlägget så kanske du fattade att de gillade att handla tillsammans…gör jag med mina barn oxå,de tycker att det är kul!!!gillar att vara med & välja de de vill ha, vad är felet med det..jävla tjat om att M hänger på krogen, låt henne göra vad hon vill så trött på dessa snikna gnälliga människor..Maggan du får gå & titta på en yngre bil(inte man Michel =))..hittar du en snygg, välhängd, uthållig modell tipsa gärna 😉 ❤KRAMAR OM❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..