Bea Birkeldhs

Bea du är MIN soltråle! Jag vart så glad så hon sände mig en blöt julkyss..
Så jag skickar 100 tillbaks!
Fina Bea, tack för att du tänker på mig då det inte bara är trassel, triangeldramor eller kärleksskvaller hi’hi
Du är bäst!

Jag sänder kärlek..

 1. Jackie skriver:

  Hej Maggan!
  Jag älskar Dig och din blogg! Jag längtar efter att få läsa vad du haft för dig under dagen 🙂
  Jag tänkte fråga om ni skulle kunna göra en egen ”mapp” med dina videobloggar alltså så att alla är på samma plats? 🙂

  Puss och kram! sköt om dig!

 2. Nadja skriver:

  Hej maggan!
  måste säga att du är en favorit hos mig.
  du är jätte vacker! jätte bra blogg.
  godjul & gott nytt år!!!

 3. Ulrica skriver:

  Hej!! Måste bara säga att jag tycker du är så härlig! Läser din blogg så fort jag får tillfälle (den enda blogg jag läser faktiskt), men har aldrig skrivit till Dig. Så nu gjorde jag det. Kram, Ulrica

 4. Hej Maggan! Har aldrig skrivit till dig tidigare, men känner att jag måste sända dig en rad. Du är en klockren pärla och du ger mig så många skratt och även en del tänkvärda ord. Jag är 32 år gammal och bor med man och 2 småbarn i Enskede i Stockholm. Vill bara passa på och önska dig en riktigt God Jul, stor kram Marie

 5. Emse skriver:

  God Morgon!* Sitter o äter frukost och ska snart iväg på jobb. Forfarande lika mkt snö ute och nu ännu kallare. Men snö har vi, så härligt! Hoppas du sovit bra. Idag kommer dina killar hem!!! :D. Underbart :).Ha en fin dag nu och kör försiktigt!
  Må gott*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..