Sovmorgon och vintermys

 Jag har sovit till lunchtid, jag somnade på soffan till ”cast away” med avstängd mobil. Helt underbart att få vara lite onåbar, min frukost har varit gamla sega ostbågar, jag älskar sega dagen efter ostbågar! Nu sitter jag med varm o’boy och tittar på snöflingorna utanför fönstret, jag är totalt useless. Och ack så skönt! 

20091219148

Nu har jag lyckats ladda ner lite bilder från i onsdags. Här är några ur vårat powergäng! Ja du vet, hälsa MÅSTE du..Och du vet ju vad som händer då du gett dig till känna, du hamnar på bild!

20091216140

CL, Du äger!

20091216143

Katja min vän, vi syns den 23…

20091216142

Sweetie, hur mådde du på torsdagmorgon? He’he

20091217145

Tack för bamsekramen…

20091217146

Älskade dina örhängen…

Nu ska jag sparka mig själv i häcken och åka mot stan, jag ska ha weekend’planering med Rickard Rumptroll..

Kör försiktigt!

Maggot x

 1. odd skriver:

  Hej söta du. kollade in din fina outfit och speciellt ditt halsband, superfint… vart kan jag få tag på ett sådant?
  gonattkram

 2. Emma skriver:

  Ostbågar som legat framme en dag är såååå mycket godare än direkt ur påsen 🙂

 3. lena skriver:

  oj oj har tappat både mina hjärtan & stjärnor idag så blir bara plain old lena hihi….håller inte med om att dagen efter ostbågar är goda gillar dom krispiga de ska nästan smälta i munnen ..idag äter jag ostbollar mummma det me…fina bilder,hatar att vara med på bild så jag smygkikar nog ist haha eller så börjar jag skrika..OHHH HERREGUUUU DET ÄR JUH MAGDALENA GRAAAAAAAAF IHHHHHH och hänga mig kring din hals…näää då är ganska snäll av mig =0) hoppas du har det trevligt med Rumptrollet ikväll, själv ska jag provsmaka knäcken..kram kram =0)

 4. Annika skriver:

  Hej Magdalena!
  Jag läser din blogg varje dag och blir så imponerad av vilken fantastisk mamma och person du är.
  Det är verkligen urgulligt av dig att vilja möta oss läsare, det vill inte alla kändisar.
  Hoppas själv att jag gör det någon dag.
  Tack för att vi får följa din vardag igen. Saknade det när du hade uppehåll från bloggfamiljen.
  Många julkramar från Umeå.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..