Michel

Entered the building!! Tjejerna känner sig trygga, glada och omhändertagna..
Mitt mål innan tjej weekend’en är att kunna stoppa en klonad Michel i alla goodiebags!

Hårdrock! X

 1. M: skriver:

  Jag kan i alla falla tala om varför jag tycker att Linda Rosings blogg är helt ointressant.Bloggen är intetsägande,egofixerad,och jävligt tråkig att läsa….

 2. Michel skriver:

  >PERNILLA – Det går alldeles utmärkt! Jag drivs på rock och blues, thaimat och gamla bilbatterier. I utbyte får du högklassigt beskydd, samt en alldeles egen narr att i gråa tider ha roligt åt på min bekostnad.

  >LENA – Ja, det är den patenterade ”Hej, jag är lite småfull och försöker se svår ut – blicken”.
  Jag misstänkte ju alltid att den funkade, tack för bekräftelsen Lena, haha. ps. Oss emellan så betyder den ”Jag har ingen aning om vad jag gör, men jag försöker stirra på en fast punkt fem meter längre bort”

 3. Katja skriver:

  hej fina maggan!! Såg dig på cafet igår, du strålade!!! När kan man boka in sig på tjej weekenden?! puss

 4. Helene skriver:

  Hej fina Maggan!

  Ser att ni haft en lyckad kväll med jobbet….Jag prata just med min bästa vän Catarina(Cattis)som också är en trogen bloggläsare på din fantastiska blogg!Hon rigde O va galet glad över att ha träffat dig ute igår;) Hon sa att du var en otroligt varm & snäll O go tjej, och att du var så vacker i vekligheten!!Vi kom också fram till att det är som att man e vän med dig Maggan, du är en super härlig tjej med en grymt rolig humor, skönt temprament & ett STORT hjärta! Vi pratar ofta om dig eftersom vi dagligen följer din blogg…Tack för att du tog hand om min fina vän Cattis & var snäll & omtänksam O gav henne värmade kramar, de kommer hon leva på länge, kram & ha en härlig vinterdag <3

 5. grymt mycker grym jag fick med haha…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..