ANNONS

Energitjuvar

/

Hemma, har just haft ett möte, ett riktigt rövmöte, jag ska på julfest ikväll så ingen ska få stjäla min glädje. Glädje och energitjuvar finns det gott om, det gäller bara att punktmarkera dem och försöka blockera dem ur sitt liv. Det är inte så himla lätt alltid, men jag har bestämt mig för att inte låta tjuven stjäla min lycka längre. Att vara mogen och förståndig är en svår balansgång, det är lätt att trampa snett och bli provocerad.  Själv klarar jag av att bita ihop och vara vuxen, 7 gånger av 10, men jag tränar dagligen på det. Mitt mål är 9/10, ETT UNDANTAG, är  att få ge mig själv despens under PMS veckan och ha ”en dörrsmäll i månaden” 

Camila skrev något som fastnade på näthinnan, i kommentarsfältet för en tidsedan. Jag gillar liknelsen och funderar på den när jag vill knäcka en galge eller kasta en sko.

”En gammal indianhövding satt och pratade med sin sonson. Han sörjde djupt en tragedi som inträffat i familjen. ”Jag känner att jag har två vargar som kämpar mot varandra i mitt hjärta. En av dem är våldsam, hatisk och hämndlysten. Den andra är kärleksfull, förlåtande och medkännande.”

Sonsonen frågade: ”Vilken varg kommer att vinna farfar?”
”Den jag matar”

Vi är själva skapare av vår framtid, man sätts på prov dagligen, på jobbet hemma, i bilkön. Bara man har bestämt  sig för vilken varg man ska mata, så har man tagit kontrollen över sin egen lycka. 7 av 10 kanske inte e så illa ändå. Ingen är ju perfekt 😉 

Isak lagade middag till mig idag. Han är så fin min son. Nu åker finbyxorna på, dansskorna tar jag med i en liten plastpåse. Ikväll är det baluns..

Tack för att du finns, vi syns senare..

Maggot x

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00