Lunch med Michel

Det här är min favo Michel, Michel kallas för ”källarspöket” för han brukar smyga omkring och skrämma barn och gamla i Rågsved på sin fritid 😉
Hi’hi nej, det finns inget ont i vår vän, bara hårdrock och ett megastort hjärta! Nästa vecka ska Mich ge Lance lite guralektioner, han är ett musikaliskt geni och spelar i ett riktigt coolt rockband ”The Wunderbaums” Lance räknar dagarna;-)

Vi år en sen lunch idag, nu måste jag skynda mig tillbaka till kontoret. Har köpt en blomma till Runar och Jessica hos Fröken Tvärsemot. Jag är bjuden på glögg/Lucia kalas där imorgon. Kul ska det bli!

Hur ser din kväll ut?

 1. sara skriver:

  men hallå jag undrar var exakt du köpt julgruppen måste ha hjärt krukan , hjälp hjälp hur löser vi det här nu då ? usch det är ibland skit att bo många mil från sthm . Ha en skön helg och sköt om er många kramar

  ume folket

 2. CL skriver:

  Vilken otroligt fin julblomma, en sån vill jag också ha;-) precis i min smak<3
  Hoppas att du och kidsen får en mysig helg! kram<3

 3. Marie skriver:

  Hej Maggan! Vilken vacker blomma, me want toooo….Ha det så bra, vilken härlig personlighet du är…kram från Marie i Luleå

 4. Michel skriver:

  Jag visste att du skulle komma på ett bra namn Maggot! Jag tycker inte att den här bilden speglar min ondska riktigt, ser ju snäll och from ut =)
  Ha så trevligt ikväll, püss

 5. Heeeeej, sån fin blomma, jag också ha 🙂 Det var ett grannt spöke, säg till honom att han gärna får spöka i min källare, hehe…. Ha det trevligt i kväll 🙂 Här blir det Idol för hela slanten. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..