Ljus, gröt och en sjuk Tristan

Lilla korven måste vara hemma idag, han spydde ett par gånger igårkväll, och jag skulle aldrig våga lämna honom för hans egen eller för andras skull på dagis. Hade jag inte haft så överseende eller kärleksfulla chefer så hade jag slitit mitt hår. Är det inte förkylningar så är det utvecklingssamtal, krissamtal, rektorsamtal, utbildningssamtal, föräldrardagar, sjukdomar, slagsmål, magsjuka, magont, huvudvärk. PLUS det så blir man sjuk själv ibland. Jag får ont i magen över att behöva ringa in till jobbet med ett sjukt barn till, idag ;-( I morgon är det Kurriduttdag, tillsdess MÅSTE jag ha barnvakt. Så det är nog smart att vila idag så Pisse blir bättre tills imorgon.

200912081664

De stora killarna tog skolbussen, vi åt en julmysfrukost här under morgonen.  Risgrynsgröt, julskinka (ekologisk och hoppas EJ från plågad gris) köttbulle och rödbetsmackor. Jag har morrat lite så det var en rackarns tur att INTE  Isak vaknat på fel sida.. Vi kan gå omkring som två uppblåsta tuppar vissa mornar, och om det minsta spydiga eller otrevliga sägs innan morgonkaffet, så kan det riktigt smälla från bägges håll 😉 Munkulsprutan går i ett, det smälls i dörrar och Gestapo träder fram med en vattenkammad mustasch.

200912081678

Jag bjuder inte på ett morgon’smile idag, du får en liten sur pruttmun. Jag kommer vara på bra humör om 8 min, så jag ger dig ett lunch smile istället. Jag och Lance spelade in en jättekul frukostfilm här imorse. Till dig! Vi tog en massa fina bilder, men när jag skulle ladda ner det på datorn nu så hade jag glömt att stoppa in minneskortet, och inget var sparat…SUCK!

Nu ska jag gå upp och gossa med korven…

All kärlek, och jag önskar dig en glädjens förmiddag 😉

 1. Lina skriver:

  Hej

  Mitt namn är Lina och det här är första gången jag kommenterar ett blogginlägg & egentligen så är det inte just detta inlägg, utan hela din blogg. Jag har läst den lite fram och tillbaka i perioder och är egentligen inte så mycket för att läsa bloggar. Men vill verkligen skriva att jag tycker du är rolig, modig & rättfram i dina inlägg på ett skönt sätt. Gillar att det är både högt och lågt, det pendlar mellan saker som KAN uppfattas som ytliga (jag tycker inte det, men att folk kan tänka så) och allvarliga saker & händelser. Exakt som livet faktiskt är, för man behöver alla delar i livet för att inte bli knäpp 🙂 det är DET som är sunt & därför uppskattar jag din blogg. Ska börja följa den nu mer stadigt 🙂 ha en bra söndag.

 2. Josefin skriver:

  Fin hemsida du har…. 🙂

 3. Du är så söööt! & bra blogg har du 🙂

 4. Enligt min teori så borde jag komma från ett sydeuropeiskt land med tanke på mitt temperament, men mamma säger att jag INTE är adopterad så får väl tro henne…sjuhelvetes morgonhumör har jag & sen mitt mina lilla flåt stora PMS humör ska vi inte glömma haha hela jag är en enorm humörsvängning. låter juh skönt att du blir normal efter kaffet men jag dricker bara koffeinfritt så jag får väl lulla runt hela dagarna med en pruttmun, näää är glad ibland hihi…ha en bra dag med korven..kram kram ★

 5. Linnéa skriver:

  Vilkn julig och härlig morgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..