ANNONS

Ångest och bloggfest..

/

Jag börjar få panik, jag saknar min telefon! Om någon därute känner någon därute som hittat, tagit, eller stött på någon som snodde min telefon. Stjäl tillbaks den, åt mig!! Jag ger hittelön! Jag kan inte blogga som vanligt, jag kan inte lägga in bilder, jag har ingen kalender! När jobbar jag? När var Isaks tandläkartid? Vart bor jag? Vad heter jag?

Om du och jag har något möte inbokat i veckan, kan du påminna mig!? Alla nummer jag samlat på mig senaste månaderna är oxå borta…

Tre, mitt telebolag ”ger inte tillbaks” en stulen iPhone, så jag måste gå ut och köpa en nu. Skitruttna pengar, pengar som INTE finns så här innan jul.

Du förresten! Mamma hälsade till mig, från dig… Hon var på Hannah och hennes mans Bloggfamiljfest igår och berättade att ni varit på Scandic hotell inne i Stockholm, och det hade varit trevligt, och att många av er hade hälsat till mig. TACK!!

Själv har jag inte den ekonomiskt möjligheten att dra ihop något så stort, men en god vän till mig äger ett par kurs/herrgårdargårdar runt Stockholm. Vi tog en lunch förra veckan, och han föreslog att ”vi” du och jag kunde få komma ut till honom en helg, och tillsammans ha en ”tjejweekend” med god mat skönhetsbehandlingar till ett MYCKET bra pris. Vad säger du? Det skulle inte vara helt fel?

Jag är kvar inne i stan, sticker hem mot Sigtuna om ett litet tag, barnen kommer imorgon så jag ska handla och pyssla lite. Igår kväll så åt vi en god middag på hotellet jag bodde på, tog en drink på Cafe Opera och gick vidare till lilla baren på Sturecompaniet en stund. Nu är det slut på ytligt stureplanshäng! Nästa barnlediga helg ska jag hänga på Garbo i Sumpan i stället 😉

Du, tack från hjärtat för att du vil vara min nätvän, du anar inte vad det betyder.

104
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00