Ångest och bloggfest..

Jag börjar få panik, jag saknar min telefon! Om någon därute känner någon därute som hittat, tagit, eller stött på någon som snodde min telefon. Stjäl tillbaks den, åt mig!! Jag ger hittelön! Jag kan inte blogga som vanligt, jag kan inte lägga in bilder, jag har ingen kalender! När jobbar jag? När var Isaks tandläkartid? Vart bor jag? Vad heter jag?

Om du och jag har något möte inbokat i veckan, kan du påminna mig!? Alla nummer jag samlat på mig senaste månaderna är oxå borta…

Tre, mitt telebolag ”ger inte tillbaks” en stulen iPhone, så jag måste gå ut och köpa en nu. Skitruttna pengar, pengar som INTE finns så här innan jul.

Du förresten! Mamma hälsade till mig, från dig… Hon var på Hannah och hennes mans Bloggfamiljfest igår och berättade att ni varit på Scandic hotell inne i Stockholm, och det hade varit trevligt, och att många av er hade hälsat till mig. TACK!!

Själv har jag inte den ekonomiskt möjligheten att dra ihop något så stort, men en god vän till mig äger ett par kurs/herrgårdargårdar runt Stockholm. Vi tog en lunch förra veckan, och han föreslog att ”vi” du och jag kunde få komma ut till honom en helg, och tillsammans ha en ”tjejweekend” med god mat skönhetsbehandlingar till ett MYCKET bra pris. Vad säger du? Det skulle inte vara helt fel?

Jag är kvar inne i stan, sticker hem mot Sigtuna om ett litet tag, barnen kommer imorgon så jag ska handla och pyssla lite. Igår kväll så åt vi en god middag på hotellet jag bodde på, tog en drink på Cafe Opera och gick vidare till lilla baren på Sturecompaniet en stund. Nu är det slut på ytligt stureplanshäng! Nästa barnlediga helg ska jag hänga på Garbo i Sumpan i stället 😉

Du, tack från hjärtat för att du vil vara min nätvän, du anar inte vad det betyder.

 1. Maria skriver:

  Varför kallar du Peter ”hennes man”? Verkar ju jättekonstigt efter att du tidigare varit kärleksfull och vänskaplig (nåja kanske inte när Lotta gick lös på peters inredning då) men annars verkade ni ha världens bästa relation. Nu är han ”hennes man”?????

 2. Maja1 skriver:

  Oj, gick tillbaka hit för att läsa fortsättningen på diskussionen. Jag måste bara säga att det tydligen finns (minst) två Major som hänger här. Jag (som skrev det första Maja-inlägget här, om att sluta snoka i Maggans liv), och så en något mindre smart brud som skrivit en del otrevligheter här ovan.

  Inte för att någon säkert bryr sig, éller ens läser kommentarerna till det här inlägget längre, men ändå.

 3. becca skriver:

  fyfan va sur jag blir nu.
  brukar inte vilja lägga mig i och bry mig om dom som skriver skit men nu kan jag inte hålla mig.
  MAJA seriöst vem tror du att du är?
  varför slösar du ens tid ”dyrbara” tid på att va här inne för då?
  vi som läser maggans blogg gör det för att vi får något positivt ut av det!
  vi gillar magdalena.
  så jag tycker att du kan ta dina J*vla idiot kommentarer och.. ursäkta ordvalet.. stoppa upp dom någonstans!

  Och magdalena skit i va sånna människor säger för 99.5 % av oss älskar dig och är väldigt tacksamma för dig och din blogg.

  <3

 4. Jonna skriver:

  Du som är rocker tjej i grund o botten- kolla in The Cave Rockclub i sumpan (300 m innan garbo, nära pendeln) nästa helg? Två våningar, fin inredning och grymma liveband http://www.thecaverockclub.com

 5. ann p skriver:

  Jag är definitivt på en tjejweekend! hade tänkt skriva ett långt inlägg om den ”neggiga” attityden bland kommentarerna men avstår. Många har redan sagt det som är värt att sägas.
  Maggan,you go girl!!!! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..