God eftermiddag

Jag ber ödmjukast om ursäkt för min frånvaro. Jag är inte död och sänkt i Värtan, jag har suttit på polisstationen hela förmiddagen. Min mobil vart stulen ur jackficka igår. Skit, och rövskägg! Det här är andra gången iår som det händer! Någon sitter med mitt liv i sina händer, mina bilder, min blogg, mina sms 😉  Som tur är så finns de inte något farligt,smutsigt eller löpsedelsframkallande..mmmmer än alla gottiga detaljer till en smutsig skilsmässa, lite naket, vem jag gillar, en telefonbok full med ”kändis namn” och nummer.

Nej skämt och sido! Den spärrades på momangen, och en kille från 3first är på väg till mitt hotell med en lånetelefon. OCH det finns inga dumheter iden.  Idag har jag riktigt myst, legat isängen, ätit godis och druckit coca cola och tittar på idol. Jag tror inte att jag har mobilblogg’möjlighet från min nya lånetelefon, så jag kan inte visa dig några bilder från mitt gottande här i sängen.

Idag har jag inga som helst planer. Rickard kommer hit om en liten stund och vi ska äta något i restaurangen.

Mamma! Om du skulle av någon anledning behöva få tag imig så bor jag på hotell Skeppsholmen 😉

Adjos!

 1. Anna skriver:

  Men i iphonen så har man en inbyggd gps och kan väl kolla upp vart den är någonstans? Så kan du knacka på hos den idiot som stal din telefon och be om att få den åter 😉 kram

 2. Anneli skriver:

  Jag hade fått paniiiik ommin mobil var borta. Får panik vid bara tanken……hmmm….måste nog radera lite grejjer. Blev skit nojjig nu 🙂

 3. Det e knappast du som ska be om ursäkt, det e tjuven! Vid såna tillfällen e jag glad att inte vara kändis, min telefonbok eller sms skulle inte vara löpsedelsstoff. Knappast nån som bryr sig om mina nummer eller sms till nån B-kändis. Hoppas den går att få tillbaka! Men du borde göra som jag har lärt mig göra. Snarast möjligt efter du har lagt in sms och foton, tanka ner allt till datorn och radera allt från telefonen som du inte MÅSTE ha kvar i den. I förebyggande syfte lixom… både för att själv ha det kvar och för att det inte ska komma på vift!

  Kram från din ödmjukt kaxiga bloggläsare
  Sussie

 4. Rövskägg e bara förnamnet.
  Blir panikslagen när jag lagt ifrån mig min telefon. Är extemt tankspridd. Hela min telefonlista finns där och enbart där. jag kan typ 2-3 telefonnummer utan till sen är det blankt.
  Du andvänder ju din ipone på fler sätt så…Dubbelt rövskägg.

  Hoppas att det går bra ändå

  Kärlek till er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..