Godmorgon!

Var det svårt att komma upp ur sängen? Det var det här oxå kan jag lova..
Isak har världens sämsta morgonhumör, Lance är duracellkanin och Tristan är sengångar’zombi. Själv är jag INTE att leka med innan morgonkaffet;-)
Jag försöker gå upp tidigare tända ljus och ställa in mig på lite motstånd..
Vi har faktiskt haft en riktigt mysig ”sista morgonen”
Det enkla knepet är att stiga upp en halvtimma tidigare, och ge alla ”tid att vakna” med silkeshandskarna på.
Att stressa är en killer.
Lycka till idag med vad du än tar för dig!

Morgonskål!

All kärlek x

 1. Julle skriver:

  Jätte härlig och mysig blogg 🙂

  Ha en toppen dag!
  Kramar

 2. Gomorron min nätvän =)har ett jäkla morgonhumör & dricker inte kaffe utan koffein så WHAT TO DO haha..tända ljus är en bra start på morgonen, har en lugnande effekt på mammor o alla barnen funkar här med…med jäkt kommer man ingenstans..hoppas att du får en alldeles underbar dag även om boysen åker, veckan kommer att gå fort =0)…du får väl hitta på nått skoj..kram kram.. ★

 3. Go morgon fina du.
  Du har en bra taktik,att gå upp lite tidigare.
  Jag har tyvärr ett hemskt morgonhumör. Allt funkar bra tills minsta motstånd då kokar jag över.
  Jag måste helt enkelt bli bättre på att organisera. Där har jag en del potensial 🙂
  Hoppas att du får en bra dag.
  Nu ska jag iväg till jobbet.Kvällspass denna vecka då jag inte har mitt gryn hemma.

  Kärlek till er alla

 4. Frida S skriver:

  Hoppas din dag blir riktigt bra!
  Själv ska jag försöka hämta barnen liiiite tidigare än kl 17.30 i dag. Jag tycker det känns jobbigt att barnen alltid är sist på sina respektive ställen, alldeles speciellt nu när det är så jäkla mörkt ute så att det känns som att det är mitt i natten när man hämtar.
  Man ska vara glad att man har ett jobb och det är jag också, men det här ekorrhjulet som man springer omkring i blir lite tröttsamt i bland.
  Kram!

 5. Leela skriver:

  Go´morron på dig med!

  Säger som Martina sa: Kaffe-bloggen din=bra start på dagen! 🙂

  Hoppas vi får lite snö snart så det blir ljusare ute.
  Hoppas din dag blir bra Maggan! Längtar redan efter ditt nästa inlägg. I morron och tre dar framöver kommer jag knappt hinna läsa eftersom jobbet kallar. Fast jag kaanskeee kan smita ifrån och kika på datorn på jobbet och kika in hos dig ändå 😉

  (((Kramen)))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..