ANNONS

Frågor/svar och kompisreklam..

/

Jag får ofta frågor om vart kläder jag har på mig kommer ifrån, eller smycken. Oftast så är det gammalt skräp som jag sparat i år och inte kommer ihåg vart jag köpt det. Men om jag vet, så brukar jag försöka skriva det på en gång…För frågar du, så lägger jag det på minnet, och glömmer oftast bort det sen.

Det mesta jag har är en blandning av HM, gammalt, billigt, kopior eller dyrt. Jag är inget modefreak, utan gillar det mesta 😉

Jag har fått frågor om lite prylar som jag helt glömt bort att svara på så därför så passar jag på att svara och……..

Att höja en god vän till skyarna.

Jag blir så otroligt imponerad av människor som vågar gå sin egen väg och förverkliga sina drömmar och talanger.

Min kompis heter Rebbecca. Och gör smycken, väskor och skor bla. Hon gör allt för hand, tvinnar, klipper, syr  pillar och knopar…

Vilket otroligt arbete hon lägger ner på sina kreationer! Jag skulle inte ha tålamodet….

Det tar sin lilla tid för henne och kostar lite mer, men det är det värt, för hon väver ner så mycket kärlek i sina skapelser….

Hur ofta har man inte suckat över att man måste packa ner sina öppna sommarskor till vintern? Beccis har kommit på den geniala iden och tillverkar ett skinnfodral som man lite snitsigt fäster över skon, och vips så blir den klädd och sluten.

IMG_0730

IMG_0739

IMG_0733

Hon tillverkar oxå olika armband som går att få i vilken färg som helst på beställning. Jag har fått frågan ett par gånger om vart mitt fina svarta kommer ifrån. Det är Rebecca som sytt det.

IMG_0735

Finns i hundra varianter..

IMG_0728

IMG_0727

Rebecca har en egen hemsida som du kan besöka ifall du blir nyfiken på hennes övriga saker 😉  www.rebeccajansson.com

Och när jag ändå håller på så kan jag svara på nästa fråga. Vart kommer mitt namnhalsband ifrån?

20090825098

www.namnsmycket.se

20090824078

Min mysdräkt tryckte jag upp i Täby centrum på någon ”tryckbutik” kommer inte ihåg namnet..till mig själv då jag fyllde 30. Jag hade juicy overaller då jag bodde i England, men tyckte inte att det passade sig då jag fyllde kärring;-)

20090604153

Jepp…

20090604154

Nu kan ingen ta fel. 😉

Och den fina bilden har Michel på jobbet gjort och gett mig i present , då jag gått omkring och kvittrar om vampyrer  hela dagarna och stört honom i hans arbete…

IMG_1834

Mina doftljus köper jag hos Eva-Lotta, Blå hästen på Birkagatan i Vasastan. Vi var grannar tidigare och har nu blivit goda vänner. Jag brukar köpa vanilla, african rain och hazellnut, alla tre i beige’bruna jordtoner..

IMG_0269

Nu ska jag betala räkninger!

Vi hörs lite senare… x

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00