Hemma..

Det har varit en lång och kall arbetsdag Nästa gång är det kanske din tur;-) då får du lova att bjuda på glögg igen..
Vi har tänt ljus, ätit skumtomtar och pepparkakor..
Killarna har varit uppspelta och retliga efter en heldag med lek’Julia.
Dom har kastat kuddar i köket och jagade varandra med pilbågen.
Tillslut fick jag nog (då en kudde landade på min middagstallrik) och slog näven i bordet, bokstavligen;-)
Så förbaskat hårt att jag gjorde illa handen.. Ha’ha
Man kan ju inte låtsas om att man gjorde sig illa heller, då man ska verka auktoritär och bestämd.
Men jag kan garantera dig om att det kom både eld ur näsan och rök ut genom öronen;-)
Tillslut vart hela situationen så komiskt att jag började skratta åt mig själv.
Ska det vara kast’krig i köket så ska Tristan få igen;-) så jag kastade en köttbulle i huvudet på honom och sen skrattade vi tillsammans i en stor hög på golvet.
Börjar känna mig lite smådeppig nu. Måndag imorgon och början till en tråkig’ensam’skit’vecka!
Tycker faktiskt lite synd om mig själv idag;-)
Den där pretentiösa kramen jag skrev om imorse, den ska jag muta killarna med en ”höjd veckopeng” om att få själv.
Nu ska vi åka hem till några vänner på första adventsmys..
Jag kikar in lite senare ikväll..

All kärlek!

 1. Lotta skriver:

  OOJ va fint:-)! Har inte haft tid att titta in på några dagar. Sidan blev jätte fin, och du är ju som en ros. Hoppas du får en skön helg. Jag längtar i alla fall efter snö, så jag får åka pulka med kidsen.
  Må så gott!

 2. Leela skriver:

  Åh, du ska se att veckan går i rasande fart och snart är dina småkorvar hos dig igen!

  Vi finns här heela tiden!

  Tycker om dig!

  (((Kraam)))

 3. Renata skriver:

  Först och främst vill jag säga vilken bra blogg du har! Fortsätt så, din blogg är till för både unga och gamla. Något som är bra, du har en väldigt fin personlighet. Det är alltid lika kul att läsa din blogg. För du gör dig inte till, utan du är äkta person.

 4. Ann skriver:

  Om det blir min tur, lovar jag bjuda dig på något riktigt gott som värmer ordentligt!Blir så glad när jag läser din blogg,tycker du är helt fantastisk! En stor varm adventskram.Ann

 5. Lollo skriver:

  Hahahaa…. Dina inlägg får mig alltid på bra humör, du har sån härlig lite sarkastisk humor, som jag bara älskar. Det är en fröjd att följa din blogg 🙂 Hoppas ni har haft en bra vecka och helg, du och grabbarna!! Själv har jag haft d hur bra som helst, vart barnvakt åt min systerdotter och haft kalas (fyller 25 i morgon, 30/11)så jag ska inte klaga 🙂 Du får hitta på massa roligt nu till veckan så den går fortare till det är din vecka igen 🙂 Ha d så bäst, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..