Nu lovar vi varandra..

Att om du springer på mig på stan i affären eller på gatan..

Så måste du hälsa;-) Du vet vem jag är och jag vill så gärna ha ett ansikte på dig med..

När vi var på bio i Kista så kom de här söta tjejerna fram till mig..

IMG_2182

Fabienne och Therese. Så goa och trevliga! Unga var de oxå! Jag vart nästan lite ställd (och stolt!  Isak var med) Roligt att kunna impa med att några i hans egen ålder faktiskt gillar mig, och  inte tycker att jag bara suger, eller är töntig 😉

IMG_2181

Kom gärna fram och hälsa, så får jag ta en bild och lägga upp här!? Lite kul för oss alla att se ansiktena bakom kommentarer och vardagsstök..

All kärlek och sov gott!

Maggot x

 1. jag är 17 år, och jag tycker du är grym. jag läste din bok när jag var 15, och den var lika bra då som den är idag :). du om någon, är en förebild för unga tjejer!

 2. Helen skriver:

  Bekant till 16-åriga dottern: ” såg dig i köpcentrat häromdan med en lite äldre tjej”. ”-Va??? men de e ju min morsa…!” ( Som är 41…) Eller som 10-åringens kompis sa: ” din mamma är ju wow! ” …och nej jag har inte stora bröst (a-kupa) eller bimbostil. Fått många kommentarer genom åren sådet där med old n´ saggy?? Haha tråkigt om du känner dig så!

 3. Hade jag sett dig igår så hade jag kommit fram…då får du lova att när du är inne på HM i Kista att du hälsar på mig….Jobbar där…

  Ha en skön söndagkväll..Kram Sara

 4. Japp! När jag ser dig på stan så kommer jag fram och säger hej.
  Men det där med bild… kan vi hoppa över det?

  Kärlek till er alla

 5. Jag bor inte i närheten av varken Sigtuna eller Stockholm. Men ska definitivt åka till Sigtuna nästa gång jag är i krokarna. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..