Mysfaktor 10

Vi myser framför tv’n, hoppas du njuter av din kväll oxå..
Imorgon åker jag en sväng till Kurridutt, så vi väntar på att vår barnvakt Julia ska dyka upp här snart..

Jag tog mig en närmare titt på Hans idag, han är röd och svart.. Så jag tvivlar på att det är en kackerlacka? MEN skulle det mot all förmodan vara så, så har han ju verkligen kommit rätt;-) ett mer klockrent val av familjeträd kunde ju Hasse inte ha valt.

All kärlek till dig, från oss.. X

 1. Susanne skriver:

  Mysfaktor för mig just nu: Alla är äntligen hemma!

  Jag har precis varit och hämtat mitt barn (ok, ung vuxen 19 år) här i stan. Han har varit på Dreamhack i Jönköping, och jag vägrade låta honom köra bil efter ha varit vaken i runda slängar 72 timmar i sträck… Stolleprov.

 2. Evelina skriver:

  Jag gillar inte insekter…har en långhårig katt som gärna drar med sig kryp in och släpper omedvetet av dessa i sängen…Den där som ni har fått tag på ser ut som nåt jag brukar hitta ute i rabatten, nånslags skalbagge!! Googla vet jag.

 3. Michel skriver:

  Min kväll är trevlig också. Jag har fadern på besök och vi har tryckt i oss Thaikäk till kräkgränsen, han har tvingat mig att kolla trav (som han förlorade), mobbat mig för min mage (med all rätt), påstått sig veta svaret på alla frågor i Postkodmiljonären (vilket är förbannad dikt), samt hånat mig för att jag vill ha en spikmatta, vi har väldigt trevligt med andra ord. Nu kollar vi Eragon på fyran. Han hatar den och jag tycker den är lite mysig.
  Hoppas du myser vidare och är peppad inför morgondagen. Sov gott Muppolena!
  Kram

 4. Hej Magdalena!
  Vill tacka dig för en otroligt bra blogg.
  Du har verkligen en vuxen och mogen blogg med roliga inslag:)
  Jag tänkte höra med dig om du är bra på att laga mat eller om du vet bra träningssätt osv för viktnedgång. Om du går in på min blogg så kommer du att se att ajg börjat skriva om min viktnedgång som jag skall börja med från och med i morgon. Skulle vara tacksam för tips:)

  Ha en underbar kväll med dina otroligt vackra barn:)
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..