video’ Alven Sirius…

Alven Sirius Turktoffla och Lars Hammartå. NEJ ! Jag vet inte vart de fått sina rollspelsnamn ifrån!? Men jag heter Maggan’Majskorv och Isak, Isak’Ischocklad, så någon slags sinnessjuk’fantasi har mina mindre söner ärvt från mig…
Vi har varit på bio, ätit pizza ( hittade tyvärr ingen ledig klipptid till Tristan) och nu leker vi rollspel;-) framtills dansbandskampen börjar klockan åtta.
Lite dåligt inspelningsljud…
Man det blir aldrig bättre än när det är spontant..

Kram från familjen Galenskallar x

 1. H skriver:

  HAHA! Turktoffla, jag dör vad kul:D

 2. ah men herregud vilka fina ungar, jag tror jag dor!! vet inte hur ja hittade in har men jag maste bara saga gud va du far familjelivet att se underbart ut! tack for att man far en inblick in i ditt mysiga liv. 🙂

 3. Anna skriver:

  Söta pojkar du har <3

 4. Bella skriver:

  Det här var ju riktigt roligt. Snacka om fantasifulla namn!
  Kram o ha en bra vecka.

 5. sara skriver:

  NI ÄR BÄST!!

  kramar till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..