Release av mammsens bok..

Nu har jag bökat runt hela morgonen. Jag jobbar på söndag, så jag har varit hemma och läst manus istället för att vara på kontoret.
Utsidan är julpyntad, jag köpte över 10 meter lampor och trodde att hela huset skulle täckas.. Men skiten räckte inte ens runt ballkongen. Måste köpa mer på måndag.
Nu är jag påklädd och klar för att åka på mammas bokrelease i Kungsängen..

Söt Tristan..

Vad ska du göra i helgen?

 1. Sandra skriver:

  Hei! Jeg ble ferdig med boken din idag Magdalena, og jeg må si jeg tok til tårene ved å lese boken. Du er så ufattelig sterk, at det skulle ikke vært mulig engang. Håper du har det så bra du kan få det nå! 😀

 2. Maria skriver:

  Hej! Undrar vart du köpt dina röda byxor, letar med ljus och lykta efter röda byxor!

 3. Älskar din outfit på bilden!!

 4. Nattis skriver:

  Hej Maggan!! Jag har varit hemma och myst till idol med familjen. Ska bara va’..=)

  KRAM <33

 5. sara skriver:

  min helg består av alkhol, visst låter det hemskt? måste bedöva panikångesten jag har inför att jobba på söndag, skrev till dig förutom om vad som hänt, men hur ska du kunna minnas liksom haha, men iallafall så har jag haft det lite jobbigt under mina 20 år på jorden, sen såg jag en kollega död utanför jobbet i början av månaden som gjorde att allt kom upp och jag får sån panikångest. Jag ser upp till dig magdalena, väldigt mycket! Önskar du vore en syster!

  kommer säkert ha ångst imorgon över att jag skriver detta till dig, men det är svårt att låta bli när jag ser upp till dig så pass mycket, du känns ju som en vän..

  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..