Lunch och sprucket finger..

Var på jobbet lite tidigare imorse, trafiken rullade på bra! Tristans finger sprack på vägen till dagis och blodet sprutade..
Jag är en sån rutten morsa. Jag vågade knappt titta. Jag svimmar av blod, magen knyter sig och jag blir yr. Jag kan inte se mitt eget blod och ännu mindre någon annans. Men han var en liten tuffing som vanligt, och klarade det galant!
Vi har ätit indiskt lunch, jag gillar verkligen Vasastan, då utbytet av restauranger är väldigt brett, alltid något nytt att köra ner gristrynet i.
Igår vart vår lilla kvarterskiosk rånad, jag kunde inte skriva om det för jag var alldeles för upprörd.
Skitstövelsrånarna tejpande fast honom på lagret och hotade med pistoler kl 10 på förmiddagen för 3000 spänn.
Det jag tycker är näst värst var att polisen bara lämnade den fina mannen i chock. Han var helt förtvivlad när vi kom, så jag och mina kollegor hjälpte honom att få tag på sin fru och satte honom i en taxi..
Tycker att polisen åtminstone kunde ha hjälp honom att få tag i en anhörig då mobilen var stulen och hela hans värld var upponervänd i förvirring och kaos.
Jag skulle kunna ge knarkar’rånar’äcklena en sån lusing! Jäkla viderapor! Hur kan man göra nått sådant mot en människa?! Skräcken, mardrömmarna mannen kommer att ha och känna, kan väl knappast vara värt att ge någon, för ett par tusenlappar? Empatilösa rånaramöbor!

Trisse’pisse korv’mojs lilla finger..

Ha en fortsatt bra dag där du befinner dig, så hörs vi ikväll..

Maggot xx

 1. Tjolahopp M…tur att ni hjälpte kioskägaren, har själv jobbat i affär när jag var yngre & de blev rånat som tur va så jobbade inte jag den kvällen men en av tjejerna som var där blev psykiskt sjuk efter rånet hon klarade inte av att jobba igen och inte göra mycket annat heller..det är fan att det finns såna där svin som gör andra människor illa bara för att stilla sina egna behov och polisen är juh ett stort skämt ibland empatilösa i det här fallet tydligen man ska erbjudas hjälp på något vis i sånna här fall..kärlek & kramar ★

 2. malin skriver:

  Fingret ser ju bättre ut nu iaf och det var nog bra att det sprack så blodet kunde komma ut.

  Bra gjort av dig och hjälpa mannen som blivit rånad och väldigt dåligt av polisen att inte hjälpa honom bättre.

  Ha en härlig kväll!

 3. Gabi skriver:

  Stackars kioskägaren, fy vilken hemsk upplevelse och dessutom inte få hjälp av polisen, ibland kan man undra vad de håller på med!! Vår lokale kioskägare blev oxå rånad för ett tag sedan, de slog honom i huvudet med baksidan av en yxa!!! Vilka vidriga människor det finns, det är inte klokt! Hoppas han rear sig snart och orkar komma tillbaka.

  Jag är lika mesig när det kommer till blod, kan inte ens se mitt eget som du säger.. men jag hoppades jag skulle bli ”starkare” när jag fr barn,, men det verkar kört nu 😉 Tur dina barn är lite tuffare 🙂

  Ha en härlig kväll och hoppas inga kometer ramlar ner!

  Kramis

 4. Anna skriver:

  Fingret ser mkt bättre ut nu iaf!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..