Julpynt

Godmorgon! Hoppas du haft en lugn morgon, är på bra humör och vid gott mod.
Det är lite kaos första dagarna med killarna, alla är zombies och vandrar omkring isina egna små världar.
Idag ska jag,Tristan och hans bästis Wilgot åka till Jula och köpa julpynt till huset..
Lance har fotboll och ska leka med en kompis tills träningen börjar.
Tristan tid idag;-)

Har med mig matsäck idag, känner på mig att det är långa köer idag..

Önskar dig en fridfylld onsdag! Vi syns på lunchen;-)

 1. Linda skriver:

  Hej,
  Jag ville bara säga att jag läste din bok för nåt år sen. Och jag blev positivt överraskad.
  Kan erkänna att jag kanske haft lite förutfattade meningar (en dålig sida som ska bort). Men efter att ha läst din bok, som by the way är riktigt bra, och även hittat till din blogg, har jag helt ändrat åsikt.

  Du verkar ha gått igenom mycket, men verkar ändå ha så mycket glädje och kärlek! Din styrka är imponerande måste jag säga!

 2. Cajsa skriver:

  Hur får du ditt hår sådär snyggt. Jag bara älskar det!hah

 3. Hanna skriver:

  hur pratade du med dina barn när ditt ex Hedman blev sambo o sen tog det slut ganska snabbt. Mitt ex skulle bli sambo 1/1-10 men nu har tjejen gjort slut osv… hur pratar man på bästa sätt med barnen???? helst av allt skulle jag vilja strypa mitt ex som blandar in våra små döttrar i detta med nya kvinnor som kommer o går…. hämtas på dagis av dom osv

 4. Ninni skriver:

  Hej, frågan hör egentligen inte till detta inlägg
  jag bara undrar vart Isak är de veckor dom mindre killarna är hos sin pappa??för i våras bodde han ju heltid hos dig, minns jag att du skrev!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..