ANNONS

Frågor och svar…..

/

Mitt minne är sämre än Doris i Nemo…

Jag försöker komma ihåg era små undringar, men de flyger in i huvudet och ut genom hålet. Jag ska försöka minnas så mycket som möjligt, men bli inte arg om jag glömt bort just din fråga, inte med mening. Du får påminna mig igen….

IMG_0070

Min vackra häst heter Goliath och bor här med oss i Sigtuna, efter min hjärnblödning har jag inte vågat rida.. Men jag ska börja träna modet snart, då han är världens snällaste Friesian.

IMG_0581

Mitt hår blir så här lockigt av tången nedan, en OBH Nordica 3tång, när det är vågigt så har det självtorkat…

IMG_2093

Mitt shampoo och balsam heter Just Glow, är billigt, bra och finns överallt att köpa…

IMG_2088

Mitt bord kommer från en liten orientalisk möbelbutik nära 7’11 på Rörstrandsgatan i Stockholm. Mattan kommer från Bauhaus i Jakobsberg, tavlorna från John Lewis i England och soffan från fyndhörnan på Mio.

IMG_2094

Diskstället är köpt på DUKA i Barkarby outlet för två år sedan.

IMG_2096

Min ögonskugga är från MAC och heter Tempting ”lustre” (tror jag, texten är avskavd)

IMG_2092

Klockan jag har till fest är en Ice watch, finns i olika färger. Det är faktiskt en födelsedagspresent från Katrin Z, jag tror att om du går in på Katrinsgoodiebag.se så kan man köpa den där. Den är vrålsnygg och finns i olika färger.

IMG_2090

Den fulaste bild jag tagit, den var svår?! Det står mellan många, men på den här såg jag ut som en mager 68 årig klimateriekärring. Tillhör favoriterna av grotesko

IMG_1782

IMG_2087

Jag dricker nästan bara kaffe, och då dricker jag näskaffe. På kvällarna blir det te för mig och killarna, de älskar te,  jag har fastnat för ett märke som gör ett supergott chi. Alla mina barn (Tristan med) har druckit te sedan nappflaskan, väldigt vanligt i England med mycket mjölk.

IMG_2001

* Yes, du hade rätt! Idol Mariette hade den här på sig;-) En svensk designer som heter Ida Sjöstedt har gjort den, och jag köpte den på Tjallamalla på söder.

* Ljusstaken? Menar du julestaken i köket så tror jag, Rusta, Coop i Märsta eller Win i Stinsen. Kommer inte ihåg tyvärr.

* Jag är kristen.

* För uniform i skola, hatar mobbing, kan inte stava, älskar att laga mat, kastar saker i golvet när jag blir sur, har en enorm förlåtelseförmåga MEN klarar inte av lögner. Ljuger man för mig, så blir man förföljd tills sanningen kommer fram. ”Sanning kan jag förlåta MEN  jag kan inte leva i en lögn” är mitt motto.

Jag skriker som Hitler när jag blir riktigt arg på killarna, men det går över fort. Jag älskar att gosa, överaska och hitta på spontana grejer och bus. Pussas i soffan och somna’sked till en film, är topp 3.

* Jag har noll hämningar och för mycket självironi, jag kokar mina disktrasor (sparknep sedan ungdomen) Jag hatar att tvätta fönster, fixa i trädgården. Men jag älskar bilar att campa och mina barn. Jag kan dö för mina barn, gå genom eld för mina vänner. Min familj är mitt allt.

* Jag tycker om tystnaden, älskar att resa ensam. Att läsa böcker är en lyx. Att kunna sitta ”och diskutera livet en hel natt” över en flaska vin är megalyx. Jag är missbrukare av ordet älskar, säger det till mina barn 50 gånger om dagen.

* Att rocka loss dricka en öl och lyssna på hårdrock är frihet. Lugn är att sitta och skriva en krönika till Sarah Brightman.

* Isak har varit hos M den senaste tiden under ”småkillarnas veckor” Han älskar M som sin pappa, då M funnits där ”mer eller mindre” sedan han var 3 år.

* Jag kommer tyvärr inte att gå på Hannah och hennes mans Bloggfamiljefest den 5 dec. Men jag hoppas innerligt att vi stöter på varandra ändå 😉

* Jag har ingen kille, singel och lycklig! Jag har inte träffat min tvillingsjäl eller min stora kärlek ännu. Jag kan tänka mig mer barn om jag träffade någon jag riktigt älskade.

* Min mammas bok är fantastisk! MEN den är en bok med kristen vinkling. Om sökande, depression, kärlek, livsval, boken är        fylld av visdom och styrka. ÄR du ute efter Graafskvaller så kanske det är fel bok för dig. Du köper den på www.Arken.org.

* Lussekatterna paketet köpte jag i Eurostop Upplands Väsby på Ica, ring Kungsörnen och fråga vilka butiker de säljer till, de är  säkert tillmötesgående.

* Nej jag ska inte vara med i melodifestivalen, mer troligt 100 höjdare 😉

* Favoklänningen är köpt i LA, märket är bortklippt så jag vet inte vad man ska leta efter;-)

maggan-johan-noppe-331x500

* Det blir en bok till, den kommer att vara en slags kvinno’livscoch’bok för hur man kan gå igenom svåra stunder men ändå behålla sin styrka. (har inte hittat alla nycklar ännu bara 😉

* Boken blir förhoppningsvis film, det har varit så mycket i mitt liv det senaste året att jag inte orkat engagera mig riktigt tyvärr..

* Jag kommer skriva lite längre inlägg kring min bok, och jag kommer oxå berätta mer om vårt barnhemsarbete i Indien.

Jag har säkert glömt mängder.. Men det är bara att påminna mig igen. Andra frågor om boken tänkte jag göra lite längre inlägg om senare, så det kommer.

Nu är det natt, jag är jättetrött! Det regnade för mycket för att kunna sätta upp hus’julbelysningen, men jag gjorde en jättegod köttfärssås istället.

Sov gott x

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00