Ett skämt?

Att Koenigsegg skulle köpa Saab!? Var det verkligen någon därute som gick på den. En av Sveriges bästa PRkupper genom tiderna.
”Var det någon som hört talas om Koenigsegg innan”? Förutom någon gammal skabbig nyrik ryss i Hollywood, föräten på Kaviar?
Nu vet alla vilka de är! Bravo…
Visste du förresten att jag ska lägga bud på Saab? Det går ut ett pressmeddelande world’wide om två timmar.
Alla anställda får vara kvar, jag ska bjuda deras familjer till Disney Paris och ge dem dubbla löner och fallskärmar.
Du, visste om det först;-)

 1. Du är så himla rolig!
  Skriver helt underbart kul.

 2. Tina skriver:

  Jodå, jag kände till dem innan. Kanske beroende på att jag levt ihop med en mycket motorintresserad man. Som för övrigt också hade grava,psykiska problem så jag känner såå igen mig i din historia. Blev dock inte så mycket fysiskt misshandlad men väl psykiskt. Och jag ser fram emot din nästa bok. Jag vet ju, av egen erfarenhet, att det går att ta sig upp igen och fortsätta starkare och lyckligare än tidigare men det finns nog många som kan behöva lite tips och råd… Rackarns vad Tristans finger ser ut…

  Ha det bra!

 3. Linda skriver:

  hoppsan..där bjöd jag på lite stavfel, dumt att korrekturläsa efter man skickat iväg kommentaren. 🙂

 4. Linda skriver:

  joo..Man visste visst vilka Koenigsegg var.

  När det kom upp på tapeten att det var dem som skulle köpa så var inte reaktionen ”Koenigs..who?” utan mera ”faaan vad coolt”
  Så jag köper inte riktigt det här med marknadsföringen – det är ju inte direkt Svenssons de riktar sig till. Det är the rich people..och jo, de kännde till dem innan. Inte bara gammla ryssar…vi har motortidningar i Sverige också 😉

  Men det e kul att du spekulerar!

 5. Helene skriver:

  nu vill jag inte säga att du inte är allmänbildad men om man läst DI och andra finanstidningar och ffa utanför Sverige så vet man vilka Koeniggsegg är, det är inget litet oerfaret företag. Sjukt rika så där har du nog fel. Det är ingen dålig affärsman.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..