Varning! för känsliga tittare

Jiipi, nu är jag hel igen. Du som känner mig vid det här laget vet vilken glädje ” jämna veckor” innebär för mig.

Isak skjutsade jag till fotbollen under eftermiddagen, och de små hämtades upp lite tidigare.

Du vet ju hur jag tjatar om tacksamhet hela tiden…

Men jag kan inte hjälpa det! Jag är så himla tacksam för mitt liv, mina snälla chefer, att kunna få skämma bort killarna lite extra ibland. Jag är glad som har möjligheten att plocka upp Tristan vid halv5 tiden.

När jag jobbade på reklambyrå då Isak var liten, så var han alltid det sista barnet, och det smärtar en som mamma…

Det är skitsvårt att få livspusslet att gå ihop, men man måste stanna upp och se ljusglimtarna. Det är nog många av er därute som lider av samvetskval för sena kvällar och långa dar.

Kan man få en timma extra med korvarna på eftermiddagen så  är det en rejäl bonus 😉

IMG_2047

Isak har inte fått svar från stadslaget ännu, men jag är nästan säker på att han kommer få en plats. Han är en extrem begåvning.

Lance har lärt sig lite nya melodier, jag försöker klura ut vad det är för låt han spelar i Graafenslusk inlägget, men kan inte komma på det, vet du? Han kommer inte ihåg.

Tristan min lilla goskorv är veckans tappra hjälte!

Han klämde sitt finger förra måndagen i en bildörr och det ser fruktansvärt ut. Inte ett litet klagomål kommer ur hans mun. Han har varit hos doktorn, men jag kommer för säkerhetsskull ringa Martinakliniken imorgon för en tid. Det är fortfarande svullet.

Jag kan knappt titta på det stackars pekfingret..Är du känslig så ska du INTE skrolla neråt.

IMG_2052

Förstår du hur ont det här måste ha gjort 🙁

IMG_2054

Nu ska jag stoppa in en maskin  och glo lite på TV. Förresten! Jag är så himla glad idag. Pratade med mitt försäkringsbolag och jag kommer få pengar för tvättmaskinen som pajade för ett tag sedan.

Jag har sagt det tidigare, men jag är fanken kär i alla på IF!! Om du vill har dem som försäkringsbolag och får problem. Fråga efter Cecilia Öhman. Hon är helt fantastisk, glad trevlig, tillmötesgående och allt de man INTE trodde om försäkringsbolag. Jag kommer begravas med en IF tischa. He’he

(Och det är INTE någon smygreklam 😉

Sovgott! x

 1. Julia skriver:

  Hej, hur har det blivit nu? för jag klämde mitt pekfinger i bildörren för 2 veckor sedan och det ser lika dant ut som din lilla pojke. blev det något värre ?
  mvh julia 🙂

 2. E skriver:

  Jag klämde min tumme i en bildörr och den såg EXAKT likadan ut. Det är den värsta smärta jag varit med om hittills. Det tog 3-4v. innan nageln äntligen lossnade. Det varså skönt när den gjorde det för blodet och svullnaden som ligger och trycker på under nageln är hemsk. Jag for till akuten och de brände hål på min nagel för att tömma ut blodet innan det levrade men någon timme efteråt så var det lika ont och svullet igen, så det gav ingenting. Gick omkring med isbitar inlinadade i en trasa som jag höll mot tummen nästan dygnet runt för att lindra smärtan, så det är ett hett tips! (eller skulle jag kanske säga kallt tips) =) Lycka till!

 3. Thorla skriver:

  Stackaren! Jag kan ju informera dig att det gör ont i fingret lååångt efter man klämmer det. Förlorade min tumnagel i sommras, inte lika svart som denna men typ krossad. Och tycket under nageln gör ondare efter än själva ”impact moment” man kan knappt somna på kvällarna när man känner pulsen i tummen. Man kan gå till vårdcentralen så sticker dem ett hål i nageln och lättar på trycket, ett tips bara.

  På tal om IF- efter ett bilinbrott i sommras bytte vi till gjensidige då IF blåste en totalt med en massa små fina paragrafer, efter mycket tjafs mötte de oss halvvägs motiveringen löd: ”eftersom ni inte haft något tidigare fall kan ni få lite ersättning” WHAT!? det är väl inte det försäkringen skall grundas på, hur ofta shit händer en? Äh IF är en riktig bluff försäkring. BYT!

 4. Fiah skriver:

  AJ!! Det fingret såg inte skönt ut.. 🙁 Stackars liten.. Men de är allt tappra de små liven..som tur är! 🙂

 5. Cia skriver:

  Men stackras liten. Snacka om svullet. Hoppas att svullnaden går ned snart, det måste ju bulta som bara den.
  Ha det bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..