ANNONS

Varning! för känsliga tittare

/

Jiipi, nu är jag hel igen. Du som känner mig vid det här laget vet vilken glädje ” jämna veckor” innebär för mig.

Isak skjutsade jag till fotbollen under eftermiddagen, och de små hämtades upp lite tidigare.

Du vet ju hur jag tjatar om tacksamhet hela tiden…

Men jag kan inte hjälpa det! Jag är så himla tacksam för mitt liv, mina snälla chefer, att kunna få skämma bort killarna lite extra ibland. Jag är glad som har möjligheten att plocka upp Tristan vid halv5 tiden.

När jag jobbade på reklambyrå då Isak var liten, så var han alltid det sista barnet, och det smärtar en som mamma…

Det är skitsvårt att få livspusslet att gå ihop, men man måste stanna upp och se ljusglimtarna. Det är nog många av er därute som lider av samvetskval för sena kvällar och långa dar.

Kan man få en timma extra med korvarna på eftermiddagen så  är det en rejäl bonus 😉

IMG_2047

Isak har inte fått svar från stadslaget ännu, men jag är nästan säker på att han kommer få en plats. Han är en extrem begåvning.

Lance har lärt sig lite nya melodier, jag försöker klura ut vad det är för låt han spelar i Graafenslusk inlägget, men kan inte komma på det, vet du? Han kommer inte ihåg.

Tristan min lilla goskorv är veckans tappra hjälte!

Han klämde sitt finger förra måndagen i en bildörr och det ser fruktansvärt ut. Inte ett litet klagomål kommer ur hans mun. Han har varit hos doktorn, men jag kommer för säkerhetsskull ringa Martinakliniken imorgon för en tid. Det är fortfarande svullet.

Jag kan knappt titta på det stackars pekfingret..Är du känslig så ska du INTE skrolla neråt.

IMG_2052

Förstår du hur ont det här måste ha gjort 🙁

IMG_2054

Nu ska jag stoppa in en maskin  och glo lite på TV. Förresten! Jag är så himla glad idag. Pratade med mitt försäkringsbolag och jag kommer få pengar för tvättmaskinen som pajade för ett tag sedan.

Jag har sagt det tidigare, men jag är fanken kär i alla på IF!! Om du vill har dem som försäkringsbolag och får problem. Fråga efter Cecilia Öhman. Hon är helt fantastisk, glad trevlig, tillmötesgående och allt de man INTE trodde om försäkringsbolag. Jag kommer begravas med en IF tischa. He’he

(Och det är INTE någon smygreklam 😉

Sovgott! x

51
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00