Jag ska bara….

Hur mycket mat kan man lyckas få ner i en korg?

Jag anser nog mig själv som en av Märstas bästa ”jag ska BARA ha en mjölk och smör”…..
Ooops! Jag behöver visst ALLT i hela affären kund.

 1. Okej! Det är cool! Jag förstår att det lite av konfront att ta till sig vad som sker i Sverige i dag.
  Bästa hälsningar
  Pernilla

 2. Det här känner man igen 🙂

 3. Leela skriver:

  Du är för härlig!
  Kul att du bjuder på dina vardagliga ting! Mysigt att du lägger upp bilder på vad ni lagar för mat och bakar.

  Jag hoppas du fortsätter denna blogg läääääänge!

  Min lediga morgon ser ut så här:

  En rykande kopp kaffe smörgås och datorn på…kika in på Maggans sida om hon skrivit någe nytt: JAA det hade hon!

  🙂

 4. Kicki skriver:

  😀 Jag är precis likadan. Lite mjölk bara. Synd att den är längst in i affären, man plockar på sig allt man kan hitta på vägen dit och sedan en annan väg till kassan. Självklart tar jag också bara en korg men det går ner mycket i en korg det ska gudarna veta. Ha en skön kväll ! Kram

 5. Sofia skriver:

  Haha jag har jobbat på en ica supermarket affär, alltså det är inte jääätte många som storhandlar där och inte jätte ofta det gick över tusenlappen men så var det en kvinna en gång som bara hade gått in för att handla men det visste jag inte riktigt om jag kunde tro på när jag scannade in vara efter vara och kvittot var sedan visade lite över tusen kronor. Men det är ett roligt minne 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..