Astoria

Vi har haft en helt underbar kväll tillsammans på Astoria.
Förmånstagare mixat med kollegor på lotteriet, god mat, gripande tal och intressanta samtal. Jag ligger isängen, klockan är halv två och jag halvsover..
Jobb tidigt imorgonbitti, sen husmanskost, barn och det jag har saknat under hela ångestveckan…
Vi syns imorgon du och jag!
Sovgott/godmorgon! Älskade nätkompis 😉

Önskar vi dig, jag och min vårtliknande finne på hakan;-)

 1. Haha, apropå finne på hakan så frågade min 3 åring förra veckan när jag hade en på besök, varför jag såg ut som en häxa. Det var bara häxor som hade såná och ”mamma, du är ju ingen häxa”.

 2. anna skriver:

  magdalena min vän. måste säga att jag tycker du verkar vara en av de underbaraste, vackraste och karismatiska personen på denna runda jord. du är en stark kvinna, smart och jag blev rörd till tårar när jag såg dokumentären om systrarna graaf och din mamma och efter att läst din bok och din förmåga att förlåta gör det mig ännu säkrare på att du är one of a kind. att veta att det finns människor som du gör mig glad. kram anna

 3. Milla skriver:

  hihihi…dom där finnarna som ploppar upp trots 35+….kan man skylla dom på den där barnfriaångestveckan???????? Det skulle va en bra ”skylla-på” grej tycker jag!!! Ha en bra dag!!

 4. Johanna skriver:

  Godmorgon på er/dig!
  kollar alltid din blogg på morgonen för å få lite insperation flr mina egna klädval haha å hur ja ska piffa up min blogg.. tack för att du e en grymme tjej!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..