Plugga manus

Jag känner mig inte helt hundra, har sovit tills nu. Näsan är täppt, har lite huvudvärk och ont ikroppen.
Imorgon åker jag iväg till Kurriduttön och gör folk glada. Kanske är det just dig jag knackar på hos!? Om du har en lott de vill säga.
Ligger isängen och pluggar manus. Det ser lite ut, men när man står framför kameran och måste kunna allt, ha energi, se glad ut, prata tydligt, titta i kameran, inte slöddra, betona orden rätt. Så är det det svårare..
Somnade som vanligt på soffan igår. Det är inte ”tjejigt” att somna på soffan! Många av mina väninnor klagar på att deras killar somnar på soffan jämnt. Jag brukar skamset mumla och hålla med dem, Jaaa usch vika ena karlar! 😉
Hmm jag får nog gå en kvinnlighetskurs och lära mig lite vett och etikett.

Nu ska jag äta en tablett, ta en dusch och gå en promenad. Frisk luft är alltid läkande.. Och idag luktar det vinter ute.

 1. hi there first class little web-site ya have here 🙂 I employ the matching theme on my own website but for whatever nutty reasons it looks to load easier on this blog although yours seems to have far more content. Are you implementing any individual plugins or widgets that will quicken it up? Do you think you could quite possibly reveal the titles so I could use them on my own blog so twilight new moon followers could watch twilight breaking dawn online trailers and films quicker I would always be happy – regards in advance 🙂

 2. Mysan skriver:

  Psst igen.. jag har förresten fått svar flera gånger på inlägg jag gjort och jag ser ofta att de svarar på positiva inlägg, så inte på den punkten heller kan jag hålla med dig! Du får allt kolla fakta lite bättre innan du häver ur dig en massa dumheter. Förmodligen har du inte följt bloggarna särskilt länge utan bara gått in enstaka gånger och läst med avundsjuka glasögon för att leta fel.

 3. Mysan skriver:

  Psst! ”Vila”

  *Olyckliga människor är oftast till besvär* //KSMB

  😉

 4. Mysan skriver:

  Vila: nej jag håller dessvärre inte med dig och nej jag håller inte på med ”rövslickeri” som du vill påstå utan jag tycker bara genuint mycket om både bloggfamiljen och Maggans sida därför följer jag deras bloggar. Du verkar tro att man måste ha baktankar om saker och ting, jag är en väldigt godhjärtad person som gärna vill tro gott om människor, men ser jag något som är orättvist så reagerar jag och säger ifrån. Jag har aldrig förstått mig på människor som du som överreagerar och totalt misstolkar saker som skrivs.

  Jag kan tänka mig att det är just det bloggfamiljen och Maggans läsare tycker är så skönt, att deras bloggar har varit i stort sett fria från folk som slänger ur sig en massa skit och det har varit en varm och kärleksfull känsla när man kommer in och läser om deras liv både från de själva och från läsarna.

  Det finns fullt av andra bloggar skrivna av bloggare som vill provocera och där läsarna sitter och spyr ur sig skit och smutskastning hela dagarna, så jag skulle rekommendera dig att surfa dit istället om du vill fortsätta på den bittra linjen.

 5. annak skriver:

  ska inte köpa mera lotter från postkods lotteriet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..