ANNONS

Barnsjukhuset Martina! Min räddare..

/

Ni skrämde upp mig idag, äldsta sonen fick sin vaccinationsspruta i fredags och Lance får sin imorgon. Lilla Tristan hade ingen utsatt tid?! Jag fick panik! Alla kommentarer tidigare gav mig ångest.

Barnsjukhuset Martina är en riktig investering för oss! Jag ringde dit imorse, fick svar direkt, fick en tid direkt och ett fantastiskt mottagande….

För dig som är mamma eller pappa behöver jag inte förklara. Mina killar är mitt allt, skulle något hända dem så går jag under! Jag skulle inte klara det, jag vet!

Det var ett par vänner till mig som berättade om Martina sjukhuset  då jag satt på akuten med Tristan för ett tag sedan med hög feber och svullet ansikte, i timmar.

De var jättenöjda och tryckte just på specialistmottagningen för barn mellan 0-18, den höga kompetensen, korta väntetiderna och den blixtsnabba behandlingen…

Visst fungerar allmänsjukhusen OK i Sverige för barn, men jag ”jobbar hellre lite extra” för att mina barn ska få den smidigaste vården som finns, om de blir sjuka.

IMG_1578

Många har ju privata sjukförsäkringar, men jag har inte tidigare hört att det fanns för barn?  Martina är en liten doldispärla, som jag är så himla lycklig över att ha hittat.

Nu var det kanske en av de sista sprutorna på lagret, men vi fick komma på en gång! Tristan är räddad från döden, som vissa av er har skrämt upp mig för 😉

Mina barn blir sällan sjuka, men det är vid sådana här tillfällen jag skattar mig lycklig över min investering.

På lördag är det faktiskt ”öppet hus” och adressen är Vallhallavägen 91, 114 86 Stockholm

Jag ska ta med mig några vänner dit som JAG har frälst, och visa dem runt lite. Har du vägarna förbi där så kanske vi syns? (Du följer ljudet av kill’skrik’röster och tumult;-) Där hittar du mig troligast….

Gå in och kika på deras hemsida, det är det värt! Jag är jättenöjd.

www.bsmartina.se

Nu puttrar soppan på spisen.

IMG_1606

Jag önskar dig en godnatts’sömn och hoppas på att vi alla får en strålande dag imorgon..

Kram Maggot x

22
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00