Hämd! En djävulsk plan..

Jag har sovit som en stock! Jag är utvilad och glad.
Nu är mina tycka’synd’om’mig’själv’sjuk’dagar över! Vi har en plan, jag har pratat med Prutten Graaf 2 och operationen är rodd i hamn.
Jag kan lova dig att systrarnas hämd kommer broadcastas worldwide, den innehåller allt ni älskar! Gruvlig hämd, nattetid, stjärtar och humor.
Nu åker jag till kontoret, och jobbarigen borttappad tid.
Helg fina du! Vad ska du göra i helgen, som jag sa tidigare, du vet allt om mig, jag är så nyfiken på dig?

Dagens tema är nitar! Jag kör en hyllning till Lance och resten av landets alla hårdrockare;-)
Puss 😉

 1. Agnes skriver:

  Girls – Go! Go! =)

 2. SofieS skriver:

  Jag skulle ha åkt till New York i morgon kväll, men får vänta tills nästa helg i stället pga makens schema.

  Så blir nog bara till att slappa. Mina svärföräldrar ska hålla en födelsedags middag för mig i morgon, fyller år på tisdag 🙂

 3. annak skriver:

  du som ärkristen varför gör du djävulens tecken?

 4. lena skriver:

  Hihi ser fram emot er hämnd, you go girls!!!…bra att du kryat på dig, själv ligger man i sängen & är jättesjuk,,,kanske knorr??…hoppas på bättring… såg dig just på Tv åkandes på tuben med D,,,synd att ni är vänner skulle bli ett härligt par men en vän av de manliga könet är det bästa som finns ..du ha en underbart trevlig kväll & helg…här blir det sängen & idol…kram på dig

 5. linda skriver:

  hej bästa maggan
  min lång helg som är fredag till tisdag.ska ja i dag har ja vart på massage och i kväll blir det soff mys.i morgon ska jag på födelsedagsfest en kompis som fyller år.hade ju min egen fest förra helgen så,vilket var super lyckat.å på söndag ska jag fira farsdag.
  ha en toppen kväll nu.
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..