Depp, rubriker och tantsnusk!

Hem sköna hem! Jag köpte en grillad kyckling på Konsum, känner mig deppig idag! Sjuklig och deppig, inte nog med det så springer man på sig själv i tidningsstället.

Vill du veta hur det känns?

Det känns förskräckligt! Det enda sätt att försöka förklara det på så folk förstår är ”genom drömmar”  Har du nån gång drömt att du står naken framför en stor folkmassa? Ungefär så känns det…Man vill bara krypa ihop,  böja ner blicken för att inte få någon ögonkontakt, och springa. Man skäms och det känns som att alla tisslar och tasslar bakom ryggen på en, stirrar och skrattar..

Jag kan köpa, bitter, triangeldrama och svartsjuka blabla, där vet jag att de flesta som följer min blogg, eller ALLA som känner mig,  att de rubrikerna INTE hör ihop med mig som person. Men det säljer lösnr tyvärr. Om ”skvallret” hade varit insatta i våra liv så hade rubrikerna sett HELT annorlunda ut.. OJ,OJ vad fel de kan ha.

Men dagens rubrik är för själen så smärtsam. Jag älskar min syster och hennes barn mer än något annat. jag skulle offra bägge benen och armarna för dem. Att läsa att vi ”inte tål varandra” sårar så mycket.

IMG_1418

Visst kan vi ryka ihop och ordagrant slåss, men vi har aldrig långt till ett förlåt eller en kompiskram igen..

Jag och Hans är arbetskollegor och sitter på kontoret ihop. Vi är ett stort gäng som äter lunch tillsammans varjedag. Så om alla karlar på kontoret vore en ”axel” eller en romans, så skulle det göra mig till innerstans största sladderslampa;-)

Nix, jag har inte grinat ut på någons axel och har inga planer på att göra det heller…

Imorgon  ska jag hem till Runar och hans fina fru Jessica på middag, det blir trevligt! Vi ska prata Libanonminnen äta och dricka lite vin. Så jag tänker vila och ta hand om mig själv idag så att jag orkar…

Nu har jag bäddat ner mig i sängen med min miniserie…..

IMG_1427

Och titta på min film om: Kärlek, mord, ondska och passion. En riktig kärringfilm med andra ord;-)

Om jag kommer på nått knasigt under kvällen, eller om jag får några knäppa funderingar så hör jag av mig…

IMG_1425

Annars! Tack för att du finns med mig! I medvind i motvind i hälsa, och i sjukdom. Nu ska jag dra hängbuken över huvudet och vila en stund.

Er vän Maggot x

Ho’ho..

Ps. This is by night!!

My name is Katinka, it will cooost 200 euro or American dollar to watch movvvie with mee!! Just casch and no Kizzy-Kizzy!! He’he

IMG_1428

 1. Melinda skriver:

  Jaha du är hemma hos Bingo nu….hahaha då har jag lite mer förståelse för inredningen…måste erkänna att jag tänkte att du hade lite underlig porrig smak faktiskt…Kram

 2. Anna skriver:

  jag såg den där tidningen igår när jag var på affären. min första tanke var att jag skulle köpa den. men sen kom jag på bättre tankar, det som står är ju ändå inte sant och jag vill inte vara med och sponsra sån skit.
  jag följer din blogg dagligen och vill bara säga att du är bäst Maggan, helt jäkla klockren! 🙂

 3. Camilla skriver:

  Älskar din sjuka humor 🙂

  Camilla

 4. CL skriver:

  ha,ha nu tycker jag att han har lite porrig säng din vän Bingo:-)

 5. Trinity skriver:

  Inte ska väl du behöva skämmas för att några vidriga skvaller-reportrar kokat ihop någon smörja! Alla som har något innanför pannbenet förstår ju att 90% av innehållet i tidningen är lögn. Jag förstår att det är svårt att tänka så när man själv är utsatt, men tänk då på att majoriteten förstår att det är lögn och tillskruvat för att sälja lösnummer. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..