Bättte..

Jag har sovit i 18 timmar i sträck nu. Känner mig lite bättre. Magen är tom, och det är nu man ska ställa sig på vågen;-) jag hatar att spy när det inte finns nått att få upp. Galla är nästan värre en svettig taxitant;-)
Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till jobbet. Du får ursäkta mig om jag är en trist bloggvän den här veckan.. Jag får prestationsångest! Att jag inte kan skriva om familj, barn mm är ju ”trist” tycker jag med! Men tyvärr inget jag kan hjälpa då jag inte har familj eller barn dessa veckor. Snyft!
Hoppas du mår bra! Och inte är sjuk själv, det önskar jag inte någon, inte ens min gamla matte lärare 😉
Ps. Nån skev att jag och yster är i tidningen? Har inte sett det? Men får ta en sväng förbi pressbyrån på lunchen.
Om det är ”illa och dumt” så tänker jag ta tidningen och åka hem till syrran efter jobbet. Höra med henne om vi inte kan göra ett ”se och hör” repotage.. Jag har ju redan torkat mig i röven, spytt på den och haft den som skoställ tidigare 😉
Vad kan vi bjuda på för kul och omoget denna gång tycker du?
Skämt och sido..Det bästa är att INTE försöka bry sig om det, men det är svårt och tråkigt då man älskar någon och faktiskt inte är ovänner..

Fridens och vi hörs lite senare!

 1. tycker nog också det är en ganska bra idé och stanna hemma om man är magsjuk eller precis har varit.

  sjukt äckligt med människor som springer utanför huset så fort det går. det smittar så jäkla lätt..

 2. Natalie skriver:

  Skönt att du mår bättre!! Men fina du, du måste inte ha ångest över att du kanske inte varit Världens bästa bloggerska nu den senaste tiden!! Du har ju varit sjuk och det MÅSTE man få vara i lugn och ro! Sedan har vi fått läst lite iaf=) PUSS & KRAM

 3. Skönt o höra att det är bättre och att du fick bra med sömn 😀 ! Fortsatt bra dag*

 4. nini skriver:

  Härligt att läsa att du mår bättre.så tillåt dig vara sjuk och bli frisk genom att stanna hemma. Nu gäller ju 72 timmar sen VKS börjat härja man smittar ju 3 dygn efter man varit sjuk men en del så länge som 1-2 veckor. Hemskt men sant.
  Det finns mycket info på smittskyddsinstitutet.
  kram

 5. Lotta skriver:

  Krya på dig och pussa Tristan på hans födelsedag =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..