Hans Shimoda

Jag gillar ju inte skvallertidningar (Jag har tidigare demonstrerat vad man kan använda dem till) I regel så lägger jag inte pengar på att köpa dem, jag läser hos frissan eller skummar igenom blaskorna nere på OK.

Det är viktigt tycker jag, att man har lite koll på vad de skriver. Det kan vara artiklar som är helt åt skogen, och då vill jag kunna få rättelse, en ursäkt, dementera eller chansen att få försvara mig.

Det har blivit en tradition att man dissar dem och avskyr dem, man är sur på dem eller ger dem skäll.

Jag har bestämt mig för att INTE bara hysa agg, inte bara DISSA utan oxå HISSA. De gör mycket skit, men ibland glänser det till! Jag ska börja uppmärksamma det positiva och korrekta de gör. De är oxå människor av kött och blod som du och jag, fast man har svårt att tror det ibland.

Därför….

Är Hans Shimoda veckans Graaf’man! Veckans hunk! Veckans sex on legs!

IMG_1369

”Hasse skrev i veckans tidning sakligt”. Han erkände sitt misstag, och han gjorde inte narr av min skinnkagge som vällde ut över jeanskanten. Han kröp till korset och skämdes.

Hasse vågade till’och’med erkänna att han skitit i det blå skåpet, eller som han själv skrev, klampat i klaveret. För det ger jag Hans en skvallerblaske’medalj! Han var ärlig, saklig och ångerfull.

IMG_1366

Nu har jag hängt lite tvätt, städat bort tårtrester från sovrumsmattan och ska inom kort bege mig ut och klättra i träd efter toapapper, 4 träd är dekorerade med lambi. När jag sedan är klar med det så ska jag hoppa in i duschen och åka mot stan. Jag ska ut och äta middag med e mycket kär vän ikväll 😉

Hoppas din dag varit bra! På jobbet, i sandlådan,parken, i sängen, på resande fot eller i skolan x

 1. Lizette skriver:

  Hej. jag bara undrar om du och Magnus är tillsammans igen eller inte? Man läser en massa i tidningarna. Hade ju varit kul om ni hade varit det ni är riktigt söta tillsammans. Ha de bra Lizette

 2. kul i skolan kan man inte riktigt säga.
  dryga människor, läxor, prov å uppgifter. stress stress stress.
  men då är det ju tur att man har en mysigt blogg som denna att gå in och må bättre på 🙂
  tack för att du finns<3

 3. Emelie skriver:

  Hej Magdalena. Jag vill bara säga att jag älskar din blogg och även att du verkar vara en underbar människa. Och din bok, jäklar vad stark du är! Ha en bra dag. Kram Emeie

 4. Sex on legs???Burrrrrr

 5. nini skriver:

  Man är ”bästis” med vem man vill. Ingen utom de som känner varandra vet hur den funkar. Jag hoppas det håller i sig och att ingen blir sårad. Alla behöver riktiga vänner – även katrin

  Ha en så trevlig kväll du bara kan. Jag är så klart nyfiken på vem som fått den otroliga turen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..