Om inte fisken nappar

Så kan jag ju alltid haka fast en sån här på kroken..

 1. Kitten skriver:

  hello!
  Måste bara fråga en sak. ditt hår, vad är det för hårtyp din frisör använder? Europeiskt, asiatisk, remi? Jag skulle gå och göra extensions förra året, satt där i frisörstolen och väntade medan hon valde håret och drömde mig bort…på hur snyggt mitt hår skulle flyga med vinden etc…När hon kom tillbaka med det utvalda håret så såg det jättejockt ut, vi snackar nästan om 1 milimeter tjocka hårstrån! En häst skulle avundas den där kalufsen…Insåg snabbt att det där håret aldrig skulle lyfta från mina axlar även om jag stod nära en flygplansmotor så tjocka och oböjliga hårstrån det var. Så det var bara att tacka för sig och fly.

  Trevlig kväll!

 2. anneli skriver:

  Ha, ha…min dotter ser fiskpinnar som ”godis”, eftersom paneringen är så god! Vi har aldrig fiskpinnar som mat här hemma, utan hon har det mer som ”fredagsmys” eller annat sånt lite festligt och äter de då som små godbitar med tandpetare.

 3. Tina skriver:

  Jössssses!!! du är tillbaka!!!
  Jag har helt missat att du bloggar igen.
  Å vad glad ja blir, välkommen tillbaka (jag kanske är lite sen).

  Kram

 4. Linda skriver:

  Ramlade in här på din sida för första gången nu i kväll… och när jag är här måste berätta att jag köpte din bok på arlanda när vi skulle i väg på semester i sommrast.. och jag kunde inte slita mig förens jag läst ut boken… Den fängslade mig totalt..

 5. Lovisa skriver:

  Haha, ja varför inte?? Smakar prima det med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..